Ystad Saltsjöbad

 
Nästa vecka ska jag och min man få åka iväg själva och bara ha det bra, vi ska på spa till Ystad Saltsjöbad. Vi fick erbjudande genom Spason och det ser så himla fint ut. Jag har hört att de fick pris för bästa spa förra året. Hoppas det blir fint väder så vi kan gå på stranden lite också. 
 
 
 
 
 
 
Har ni varit där någon gång så berätta gärna lite vad ni tycker. Det ska bli härligt att komma till Ystad också, där är ännu mer vår än vad vi har. 
 
 
 
Nej nu måste jag fixa lite i trädgården igen, har varit ute en längre stund men det kliar som en tok i min näsa.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Ystad Saltsjöbad”

  1. Åh, så mysigt!! Jag var där med kompisar i mars och det var verkligen toppen. Fick det i 40-års present av mina kära vänner 🙂 Jättemysigt och smakfullt inrett och supergod mat i den trevliga restaurangen!
    Ha så mysigt och passa på att gå en runda längs havet om vädret håller i sig. Kramar Lotta

  2. Ett underbart ställe. Har varit där fem gånger och är alltid lika nöjd. Prova gärna the creek experience om ni har möjlighet. Miljön runt om är också så fin. Gå en långpromenad längst stranden, och Ystad är ju också en super gullig stad. Ha en trevlig mini semester med mannen.kram charlotta

  3. Åh då är ni ju nära oss. Här e så fint nu nere i Ystad och spaet och maten och servicen är helt underbar så ni kommer ha det såå härligt. Vi ses snart många kramar Annica Ahl

  4. Ett fantastiskt ställe. Massagen och andra behandlingar bör ni prova. Ta sedan en tur till Kåseberga och Ales stenar. Ni är precis i krokarna. Olof Victor bör ni inte heller missa!!

  5. Linda "fru blomma"

    Vårt favorit ställe har varit där många gånger. Allt är perfekt, rummen,spa:t, maten ja hela stället är toppen. Bor bara tre mil bort men åker gärna dit o njuter för fullt. Tack för en mycket trevlig o inspirerande blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.