Ta en paus

 
Det är så vackert, jag pausar lite i livet och väntar på att min finaste kamera ska bli lagad. Under tiden njuter jag av våren och livet och den här dagen att ha en 15 åring i huset. 
 
 
 
 
 
Jag har inte bråttom, ingen som bestämmer över mig. Så länge jag klarar mig så kan jag göra det och tillåta mig att ta en paus, fast jag nyss haft semester. Nästa vecka är jag igång igen, fast nog jobbar jag lite vid datorn sådär lagom och som jag aldrig trodde jag skulle få möjligheten till. Nu kan jag det och då tillåter jag mig att känna glädje och tacksamhet och tänker att att om några dagar blommor inte vitsipporna mer, men jag hann njuta av det.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ta en paus”

 1. Hej Lotta.
  Din blogg är såå "fötterna nere på jorden" och jag älskar det <3

  Önskar att jag oxå kan känna o ta det lugnt…hänt så mkt, så ofta o så negativt i ens liv. Man försöker se framåt o låta det gamla vara gammalt, men det är inte så lätt att leva så, lätt att säga!
  Du är så inspirerande genom din blogg och jag önska att jag hade hälften av ditt "jävlarinamma" 😉

  En fråga….din dotter, är hon nöjd med glossyboxen? Min dotter blir 15 år snart..och älskar smink, mode mm.
  Kram från mig 🙂

  1. Hej, å det var snällt sagt. Livet är upp och ner..mest upp faktiskt men jag tar det som det kommer. Min dotter är jättenöjd med sin Glossybox och vill gärna fortsätta med den. Kram

 2. Så flotte bilder du tar! Nydelig hus og herlig sommerstemning! Spennende å følge deg! : )
  Mvh Vera

 3. Åh, så fint ni bor! Och vitsipporna som klär marken, så härligt. Här uppe i norr (Västerbotten)håller vi precis på att få vår vi med!
  Karolina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.