Nu är det sått i pallkragarana

 
 
Vilken härlig dag! Jag har fixat mina pallkragar med hästskit och jord och sått det som vi brukar behöva.
 
 
Olika frö Blomsterlandet
 
Nu vill jag köpa tomatplanter och lite annat också, men det kan vänta lite. Det ska bli kallt här igen, fast jag har ju ett uterum.
 
 
Så blev det lite nya handskar i år så att inte naglarna blir fula. Det går faktiskt bra att vara i jorden för de här är stenhårda. 
 
 
 
 
Så nu är det bara att vänta på att det ska växa….
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu är det sått i pallkragarana”

  1. Jag hörde en stor varning av personalen på plantskolan idag med att plantera ut för tidigt, man blir ju lurad av att det bara är april ännu… Jag är alltid så sen att så i mina pallkragar, men det växer ju förstås jättebra ändå även om det blir i juni… Förra året ledsnade jag och det blev inget, grannens katt gräver i lådorna, och nu har det blivit en massa ogräs som snirklar sig in överallt trots att jag har duk under. Har du grus eller täckbark runt pallisarna? kramis!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.