Hall

 
Jag älskar ordning och reda, allt ska ha sin plats sedan kan jag ha ganska rörigt däremellan. Ibland är det stökigt men det ska gå fort att städa ordning. Hallen är det första man möter så där vill jag gärna ha fint. Jag försöker skapa lite ordning med korgar och förvaringar av olika slag.
 
 
 
 
 
Hur gör ni med alla skor som blir i en hall, jag blir tokig på dem?
 
 
Kram Lotta
 
 Mer bilder från vår hall hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Hall”

 1. Usch, det där eviga problemet med alla skor i hallen. Ibland har man verkligen en känsla av att ha landat mitt i en skorea där kunderna slitit ner skorna från hyllorna. Själv har jag de "aktuella" skorna i en rad och de skor som används väldigt sällan har jag i två gamla fruktlådor av trä som är staplade över varann.
  Är tacksam för tips om bra förvaringar!!
  Ha en fin påskhelg!
  Kram

 2. Ja, dessa skor! Ibland känns det som att det bor en tusenfoting här hemma. Jag skulle behöva en garderob bara till skor då jag lätt "glömmer av" skor jag har om jag inte ser dem. Kör oftast samma skor och kommer sedan på att "ja just det, de där skorna har jag också!" Behöver jag säga att jag definitivt inte behöver några nya skor även om jag är sååå sugen på ett par Palladiumkängor efter att ha sett dina rosa?!?;)
  Kram

 3. Karin Fahlstrom

  Hejsan! Först vill jag säga, vilken härlig och inspirerande blogg du har. Angående hallen med många många par skor så köpte jag två skoskop från Ikea. Bästa möbeln jag någonsin köpt. Praktiskt och snyggt!

 4. Hej, min man har byggt en anpassad skohylla i vår tvättstuga med olika höjd mellan hyllorna så att lågskor och stövlar får plats på olika hyllor så att man utnyttjar utrymmet maximalt.Har bara dom skor framme i hallen som används mest.Likaså med kläderna.Men Lotta, "du måste sköta om dina skinnskor"-i med skoblock så slipper du veck och att tårna petar upp.Hi,hi!.)/Maria

 5. Vilken härlig blogg då har, tittar i en stund nästan varje dag.
  Angående sko problem med mera i hallen så har jag köpt mig ett skoskåp från IKEA. Både väldigt praktiskt och fint att inreda ovanpå. Glad påsk önskar jag er.

  / Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.