Fy för pollensäsong

 
 
Tröja här och byxor här
 
Idag har jag mest varit inne så idag ser jag ut så här i ansiktet, ja som vanligt 🙂 om jag nu skulle duscha ikväll börjar ögonen klia direkt då vattnet rinner ner i ögonen.
 
 
 
Så här såg jag ut häromkvällen när jag hade gjort det…så galet jobbigt. Men jag får väl börja dricka tallvatten som en del säger. Sedan jag började med Lchf har jag nästan ingen allergi eller astma längre, men nu är det förjäkligt!
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Fy för pollensäsong”

 1. Vill bara säga att jag tycker JÄTTEsynd om dej. Fyyy så jobbigt det måste vara. Hoppas att det går över snart.

  KRAM
  Lisa i Norr

 2. Hu så jobbigt… Ja, ett rejält ösregn skulle allt behövas nu.. Är inte allergisk som du men frömjölet gör mig topp tooookig..!
  Ja prova tallbarr, läste om en som hade helt blivit av med sina besvär tack vara det.
  Ha en fin vallborg nu!
  Kram Anna

 3. Ja, detta måste vars något slags pollen-år!?
  Aprilvädret har ju verkligen varit fantastiskt! Jag har varit ute varenda dag och stuckit näsan mot solen. Men denna pollen!!! Jag kan inte minnas när jag sist blivit så dålig. Nu hoppas vi att det snart blir bättre! Eller hur!

 4. Oj! Är det på grund av pollenallergin som du har dessa utslag? Jag är själv extremt allergisk och har fått konstiga utslag i ansiktet.. Kanske är på grund av pollen då…
  Ha en fin Valborg! 🙂

 5. Mitt tips; Solbrillor….överallt 🙂
  Jag har haft pollenallergi sedan barnsben men förra året samma år jag fick mitt första barn kommer jag ihåg att jag tänkte…att nu..nu äntligen har det kanske "vuxit bort". Vet ju att hormoner gör en hel del med kroppen 🙂

  Hahahahahaha…..Näää inte har det "vuxit bort" …i år..nu..är det värre än någonsin.

  Det verkar vara så för många.
  Men jag har märkt att har jag bara solbrillor på mig när jag är ute underlättar det lite.
  Men visst får man pollen lite varstans..räcker att stryka med fingrarna över luggen så har man ju pollen i ögonen 🙁

  Kämpa på Fina du!

  Vi hoppas att blir bättre snart 🙂

  Ha en jättefin valborg!
  kram Ann-Louise

 6. Aj, aj, aj… Precis så där ser jag ut också… Häromdagen låg jag i badkaret och bara kliade och kliade tills jag trodde att ögonen skulle trilla ut… Har knappt några ögonfransar kvar för dem har jag slitet med mig när jag har kliat. Oerhört så fräsch man känner sig! 🙂

  Kram Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.