Vilken tokig dag

Oj,oj vilken dag jag haft! Den började härligt med färgning av ögonbryn och fransar och så lite shopping inför bröllopet i Linköping. Sedan slutade den med att jag åkte och handlade mig en annan finklänning/balklänning till bröllopet i Tranås. Jag var lite sen ute att beställa från Sri lanka. De hade lite firande och stängt vilket vi inte räknat med varken företaget eller jag, så Fedex kunde inte garantera att min klänning kommer till fredag, jag vill gärna inte gå naken. De har varit jättegulliga på företaget och gjort allt det kan.

Så i värsta fall har jag två snygga finklänningar till bröllopet och det kan jag stå ut med, bättre än att inte ha någon. Så nu kan man pusta ut igen och bara se fram emot en helg med bröllop, födelsedag för mig och sedan Marrakech..mycket trevligheter.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vilken tokig dag”

 1. Å vilken fin bild på kruka Oriental! Blev tipsad av en kompis. Eller är det muggen med en pytteplanta i kanske? Du tar superfina bilder, tack för det!

  Krukan finns hos miablanchekeramik.tictail.com
  Mvh
  Mia Blanche

 2. Härliga och roliga trevligheter ni har framför er..
  Och är det inte värre än att du har två snygga klänningar att välja på så kan man ju som sagt stå ut 😉

  Kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *