Julmat

 
 
Lyktor Louise Interiör, granar Nordljus
 
Nu har vi ätit julmat här hemma, gud så gott. Nu ska vi lata oss en stund innan det blir bad och bastu. Brukar bli så trött av det, så jag tog en timme ute på eftermiddagen i blåsten för att vakna till. 
 
 
 
 
Det är inte riktigt julfeeling ute, men man får försöka få det i hjärtat istället. I år har min mamma åter igen bjudit in människor som annars sitter ensamma på julafton och det känner jag är riktig julglädje. Att kunna ge lite av sig själv till någon annan, …jag har också gett lite mer tid och omtanke till någon annan..och det känns bra, bra i hjärtat. 
 
Ha en fortsatt skön kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julmat”

  1. Vad fin mamma du har Lotta! Min dagföredan har raserats fullständigt. Massa saker kvar att göra, och här sitter jag och har jobbat som en tok tills nu men nu ska jag kasta ut jobbdatorn genom fönstret (mentalt i alla fall) KRAM och God Jul önskar Milla

  2. Så fint av din mor. Tyckte så mycket om ditt inlägg du skrev tidigare det du nämnde att du hade fadderbarn via barnfonden (det har vi också).

  3. Vi känner väl alla nån som är ensam. Det är så enkelt att fråga. Maten räcker alltid. Jag gör som din mamma sen flera år. Jag klarar inte av tanken att nån jag känner ska vara ensam om den inte vill. Då är jag glad!
    God jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *