Att vara här och nu..
 
Idag har jag haft en superskön dag i min trädgård. Trimmat och klippt buskar och det är så skönt när det blir gjort och samtidigt går jag där och funderar på livet. Förr la jag mycket mer tid på att oroa mig över saker som inte blir gjorda, att allt skulle vara så perfekt osv. Jag såg bara saker som var klart, nu ser jag resan dit och tar hand om livet också.

Nu är jag mer här och nu och det är en stor skillnad i hjärnan. Att leva här och nu hjälper mig i arbetslivet, i min relation till min man och mina barn osv. Att vara närvarande där man är just då och inte hela tiden tänka framtid ger mig så mycket mer glädje. Jag är mycket gladare nu, när jag sänkt mina krav och kan njuta. Min relation med med min man har klart förbättras till att han möter en positiv fru..nästan varje dag:)

 
Visst kan jag känna att jag vill hinna med saker, men jag mår inte dåligt över det på samma sätt. Allt har sin tid och det viktigaste är att trivas med livet, det gör jag nu...jag har nog aldrig haft det så bra som jag har nu trots pressen att vara sin egen med allt var det innebär. Jag har inte en massakravlängre som jag tror att jag måste leva upp till, jag lever istället som jag vill och hur jag vill och det ger ren och skär glädje! 
 


Släng kraven ni tror andra förväntar sig av er och du förväntar dig av dig själv i soppåsen och gör vad tusan ni vill..gör något galet vet ja:)..då blir livet så mycket roligare. 
 
 
Kram Lotta

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0