Har du provat tyngdtäcke
 
Annonslänk Mio
 
 
Hej fina bloggläsare. Innan jag visar lite mer bilder på vad jag gjort idag så tänkte jag fråga er om tyngdtäcke. Har ni provat? Tycker ni att det är bra? Jag sover bra på nätterna om jag inte blir väckt av djuren och jag har lätt för att somna, men jag är frusen av mig och jag tror ändå att en tyngdtäcke vore bra för mig. Skriv gärna dina erfarenheter omkring det?
 
Detta från Cura finns tex HÄR 
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Catharina

God kväll!
Tack för att jag får följa dig i dina fina blogg, många bra tips får jag oxå 🙏🏼
Jag har själv ett cura täcke, köpte ett för att jag har svårt att somna och även vaknar flera gånger per natt. Detta har blivit bättre och det är jag glad för. Men! det är absolut ingen värme i det, jag är oxå väldigt frusen av mig så jag får ha en filt över annars skulle det aldrig gå. Det är inte så tjockt som man tror utan det är pärlorna som gör fyllnaden. Detta är min känsla.
Ha det fint 🥰

2020-09-26 // 19:43:34
Mamma C

Provade ett tyngdtäcke när vi var i Sverige hos sonen. Jag tyckte det var jättebra och jag sov skönt med det. Det här var på 7 kg.
//Carin

2020-09-26 // 19:43:37
Milla

Å spännande fråga och följer gärna vad folk har för erfarenhet! Har funderat mycket på tyngdtäcke men sen konstaterat att det kanske är en hype,och inte fått så mycket feedback om en förändring hos dem som testat. Vad jag förstått så är det tyngden som kan skapa en sovförändring. Jag sover ca 6 tim per natt och vaknar 1000 gr, svettas mycket och har dålig djupsömn, så finns mycket att förändra och fryser hellre än svettas 😀. Kram Milla

2020-09-26 // 20:11:25
Karolina

Jag trivs jättebra med mitt tyngdtäcke, men det är inte så varmt. Alldeles lagom på sommaren, men på höst o vinter lägger jag en filt uppe på. Jag sover definitivt bättre, lägger gärna några delar dubbelt för att få ytterligare tyngd.
Tack för din fina blogg, jag har följt dig i många år, du är en fin förebild på så många olika sätt.

2020-09-26 // 20:32:29
Johanna

Tycker att tyngdtäcket är bra att variera med! De första tre nätterna var märkliga och jag hade på något sätt krånglat mig ut ur täcket (kan knappt vända på mig när jag var vaken) och vaknade ovanpå det, men efter att ha vant mig gillar jag det och sover bättre ibland! Vissa nätter vill jag inte ha det men det är som sagt skönt att variera med det när man känner för att bli lite mer instängd under natten 😅

2020-09-26 // 22:04:38
Marina

Jag har inte testat men om jag skulle köpa ett så skulle jag välja wesomnia i ull & merinoull.
Och det kanske är bättre om du är frusen av dig...

2020-09-27 // 07:44:14
Helene

Hej! Min erfarenhet att tyngdtäcke är inte positiv dels kände jag mej lite " instängd" & så var det för tungt även det lättaste så passa inte mig som har lite värk på vissa ställen. Men är svårt att råda för vissa är ju så nöjda& sover så gott& sen vissa andra inte. Sköt om dej. Kram Helene

2020-09-27 // 11:12:48
Åsa

Tyngdtäcket har verkligen fått mig att sova gott på nätterna. Känslan av att bli "omkramad" gör att jag somnar gott. Rekommenderar det verkligen om man har svårt att somna eller om man vaknar många gånger under natten.

2020-09-27 // 13:22:52
Anna-Lena

Jag har nu haft mitt täcke i snart 2 år.
Jag väger 64 kg och har ett täcke på 7 kg.
Vissa nätter sover jag bra och vissa nätter med lång vakentid på 2-3 timmar per natt. För att sedan somna någon timme på morgonen.
Jag trivs med mitt täcke. Täcket är inte varmt och det passar mej, eftersom jag svettas en del på natten. Jag vänder mej mycket i sängen och då är täcket tungt att få med sej i sängen fram och tillbaka.

2020-09-27 // 14:18:14
Annelie

För min del, som är i klimakterieåldern, var tyngdtäcket inte alls bra. Kunde ju knappt rubba det (7 kg) när jag tyckte det blev för varmt!

2020-09-27 // 17:22:26
Mirre

Jag vet själv inget om tygndtäcke så jag kan ge mitt egna svar, men vet fler som har det och de tycker det är jättebra

2020-09-27 // 22:41:44
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Malin

Hej. Jag fick prova på en hotellövernattning, och nej, vill verkligen inte ha ett längre. Tungt, jobbigt och inte alls skönt.. mvh Malin

2020-09-28 // 14:00:56
Emma

Innan det blev poppis med tyngdtäcke har jag använt ett tungt överkast över täcket. Det är så skönt, sover jättebra och fryser aldrig

2020-09-28 // 19:38:14
Sandra R

Jag har ett 9 kg, motsvarar 15% av min kroppsvikt. I början var det som att bli fasthållen, men kroppen vande sig. Jag sover väldigt dåligt på nätterna och tyngdtäcket hjälper mig lite de första nätterna jag har det. Jag tror att jag inte fladdrar runt lika mycket som nätter med vanliga täcket.
Jag behöver ta pauser då och då för att inte få värk i armarna och för att kroppen vänjer sig alldeles för fort.

2020-09-29 // 15:42:54

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0