Jag vill äga min tid
 
Annonslänkar Ellos och Campadre
 
Jag vill äga min tid. Jag vill vakna på morgonen och känna att jag har tid att pyssla med något och visa er. Den tiden känns det inte som jag har nu. När vi köpte stugan så var jag inte hjärntrött och det är jag nu. Mitt liv är på ett helt annat sätt nu vilket gör att jag fungerar inte som jag gjorde för 3 år sedan.
 
Jag behöver mycket mer tid för att sätta fart med något. Jag vill göra massa roliga pyssel och saker som jag gjorde förr men jag kommer sällan dit. Jag kan inte göra saker lite snabbt längre och här på bloggen ska man gärna göra saker eller skriva flera gånger om dagen för att upprätthålla som den är nu. Jag vill inte ha en massa samarbeten med någon kräm för ansiktet bara för jag ska tjäna pengar. Jag vill ge er det som jag tror på och när jag tipsar om en kräm så vet ni att det där är på riktigt. Hon gör det för hon verkligen gillar den krämen. 
 
 
När vårt stora hus med trädgård blir sålt så kommer jag få mycket mer tid att vara på ett ställe. Jag kommer också ha det väldigt bra ekonomiskt,  inte behöva känna att jag måste jobba så mycket om jag inte vill och jag kommer inte behöva städa, klippa gräs, underhålla stora huset och åka mellan husen. Jag kommer heller inte ha några barn hemma längre vilket känns konstigt. 
 
Jag vill komma till ett läge när jag kan känna lite rastlöshet, där jag har råd att tacka nej till saker som jag inte tycker jag vill göra, Jag vill komma till ett läge där jag bara funderar på vad ska jag pyssla med idag för att visa er. Det kan vara ett höstpyssel, fina blomster arrangemang eller en liten upplevelse eller något annat kul. 
 
 
 
Köpt på Campadre här 
 
*****
 
Min hjärna just nu tål inte stress, den behöver mycket tid för att starta upp saker, den kan inte göra flera saker samtidigt osv som jag kunde förr. Bloggen är ju mitt heltidsjobb och jag vill så gärna kunna och inspirera i framtiden så jag vill äga min tid för att kunna ge er mer och för att få vara på ett ställe och en plats vi verkligen älskar. Så jag längtar!!
 
Idag fortsätter vi att tömma gamla skolan, släpkärra nummer två är klar och jag ska ut nu och fortsätta städa och får hjälp av min mamma och bonuspappa. 
 
Kram Lotta 
 
 
Drömmigt matbord här 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Agneta

När jag läser din blogg numera känner jag hur ett lugn infinner sig. Mitt höga blodtryck sjunker, pulsen saktar in, axlarna sänks och lungorna fylls med syre. Det är en så skön känsla när både lugn och inspiration utvecklas samtidigt. Fortsätt skriv som du gör, vi är många som uppskattar det!

Svar: Hej
Ja lugnet kommer nog av att jag är lugnare , men bloggen speglar mig och mitt liv och det betyder ju inte att det är bättre nu och sämre förr. Men jag är glad att du tycker om mitt lugn. Just nu kan jag inte prestera mer än så och det är gott nog.

Tack 🤎🤎 kram Lotta
Fyra årstider

2020-10-28 // 11:27:25
Britt

Hej

Att sälja ett hur är ett heltidsjobb och även om det känns skönt att ta beslutet att sälja är det ändå med viss sorg man (läs jag) gör det.
När vi beslutade oss för att sälja vårt hus och "hyra oss fria", var det med blandade känslor. Vårt hus som vi totalrenoverat och lagt ner själ och hjärta i, skulle skådas i minsta detalj och någon annan skulle bo där... När det väl var sålt infann sig ett lugn som var så himla härligt.

Nu "hyr vi oss fria" och sommarhalvåret spenderar vi i sommarstugan.
Lycka till, men ta det lugnt.

MVH

Britt

Svar: Hej
Jag känner ingen sorg just nu, jag älskar att vara vid sjön så mycket så jag skulle kunna flytta på minuten 😄 men jag är väldigt glad och lycklig för åren vi fått. Jag har älskar den här tiden i det här huset 🤎 Nu ligger jag på soffan här i stugan och ska vila med mig några dagar innan jag ska hem och städa igen.

Kram Lotta
Fyra årstider

2020-10-28 // 13:52:14
URL: http://www.akeochtanterna.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0