Idag blir det ut och gå igen
Annonssamarbete Stronger
 
Älskade vänner, ni frågar ibland hur det går med kost och hälsa. Jag får erkänna att jag äter mer fika och kolhydrater än vad jag gjorde förr men jag tänker på vad jag stoppar i mig varje dag. Jag gick ner 18 kilo innan min dotter blev sjuk, men har gått upp 5 av dem men där håller jag mig.
 
Jag är en medium i kläder och vet vad jag kan göra för att må mitt bästa jag , men haft lite tufft de sista åren och känner mig ändå glad att jag har en sådan stark kropp som klarat så mycket och som kan jobba hårt i trädgården och gå massa i skogen osv.
 
 
Jag tränar inte x-fit men när jag flyttat till stugan så funderar jag på att börja lite på gym, jag springer väldigt sällan men önskar att jag kom igång igen...men jag går. Jag går mycket varje dag och är ute i naturen flera gånger om dagen så jag rör mig mycket. På helgerna går vi alltid lite längre promenader, vandringar och ska ut idag Kalle och jag.
 
Tyvärr har min hjärntrötthet och åren med leukemi i familjen varit svårt för mig att komma igång och träna på det sättet jag gjorde innan och även äta strikt Lchf när sonen och mannen i huset lagar maten. Jag har blivit latare och äldre men jag har inte slutat helt, jag tänker mig för hela tiden och vill ge min kropp det bästa, jag väljer bort mycket och försöker röra mig mycket och jag tycker att jag håller vikten ganska bra för att vara 46 år 🙂
 
 
Ni har frågat efter rabattkod på Stronger som jag visat så mycket sista åren, de enda träningskläder jag äger. Nu har jag fixat det. Idag släpps deras nya höstkollektion med en ny tränings bh som sitter såååå skönt. Jag gillar de här som går att knäppa loss. Jag blir alltid så svettig efter träning så denna är lättare att få av sig när man ska in i duschen.
 
 
 
Strongers träningskläder är toppen om du har mage och vill dölja den, mage och lite lår och byxorna är höga och håller åt. Jag älskar dem! Träningsbyxor ska sitta på plats annars blir man tokig. Dessa träningskläder använder jag alltid när jag är ute och går med mina vänner. 
 
 
Nu har de kommit med nya fina färger och träningströja med borstad insida och härlig polokrage. Supermysig i höst. 
 
 
Kolla in höstens nya kollektion hos Stronger som släpps idag och med koden MITTLIV20 får du också 20% rabatt 
 
HÄR 
 
Nu blir det morgonpromenad med hunden , ha en toppenfin söndag
 
Kram Lotta
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Frida

Så snygga kläder!

2020-10-25 // 21:13:51
URL: http://fotofridasliv.blogg.se
Marie

Oh så skön och fin dressen är, snygg rigning i halsen =D

2020-10-25 // 22:46:20
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Jurgyta

Jag bor i Litauen. Jag ansluter till internet varje dag och läser din blogg. Ditt hem är väldigt vackert. Det ar det vackraste i hela Sverige. Jag ser alltid fram emot vackra bilder. Sluta bara inte skriva din blogg. Jag är ledsen över din huvudvärk, jag önskar att du mår bra. Hälsningar från Litauen. (Min Svenska språk är inte brå)

2020-10-27 // 14:15:27
Helena

Hej! Läser din trevliga blogg varje dag! Ville bara säga att jag känner så igen mig i ditt mående med just hjärntrötthet, ”välja stunder” med sociala kontakter -sen migrän/huvudvärk, mycket vila, stressallergisk...liva lite i en bubbla.
Vi har också en dotter med sjukdom (diabetes typ 1) hon blev sjuk -17 (8 år) som en blixt kom denna sjukdom...det är verkligen ”livet innan hon blev sjuk och livet efter”..denna ständiga kamp dag som natt (inte sovit många hela nätter sen diagnos) för att vårt älskade barn ska få må bra och senare i livet inte få för mycket komplikationer..denna oro! Insulin som vi alla behöver hela tiden, är svårt att balansera, lika mycket som det håller henne vid liv kan det sluta illa om det blir för mycket. Samt mycket okunskap om sjukdomen/situationen och därmed oförståelse och ”sårande” kommentarer.
Men jag ville igentligen bara säga att jag känner så igen mig i ditt sätt att beskriva din diagnos.
Tack för att man kan kika in på din fina blogg och vila tankarna lite.
/ Mvh H

2020-11-01 // 14:51:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0