Älgstek och en cider
Annonslänkar Ellos , Confident Living , Busnel
 
Jag tror inte ens smink kan dölja min trötthet jag känt av idag. Vi fixade plåtarna på poolen och sedan packade för att åka till stugan. Jag kan inte stressa längre och allt tar ju sådan tid och efter igår när vi träffade mäklaren och allt kommer ske mycket snabbare än vad jag trodde så blir det svårt för mig att hålla fokus. Då gälller det att bara lyssna på huvudet och kroppen och försaka ta det lite lungt. Allt får ta den tid det tar och så tid för vila. 
 
 
Men när vi kom till stugan då är det som allt bara rinner av en. Så många gånger jag kommit hit och känner mig så lycklig i denna miljön. Detta är vårt lilla paradis. Vi började packa in och sedan tog vi promenad med djuren.
 
 
Liknande mössa här 
 
 
 
På eftermiddagen har jag bara gått och pysslat och gjort sånt som är roligt. Våra vänner som skulle kommit imorgon på promenad och grilla hamburgare har fått förhinder så vi får en till dag här att ladda. 
 
 
Ikväll blir det älgstek och jag har hällt upp en cider. Jag ska sätta mig och lata mig i sängen sedan och så blir det att sova tidigt. Nu känns det så härligt och mysigt att få vakna här imorgon. Kalle ska måla lite och sedan ska vi vara ute . 
 
****
 
Tände mina fina lyktor ikväll, finns HÄR, HÄR och HÄR ( finns i olika storlekar ) 
 
****
 
Kram Lotta 
 
 
 
Ljusstake Elle, 195 kr nu HÄR 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Linda

Hej!
Hittade din blogg nu. Vilken mysig blogg.
Jag drömmer också om ett liv på landet så du har fått en ny läsare.
Ha en fin helg

Svar: Välkommen till bloggen ❣️ Kram Lotta
Fyra årstider

2020-10-24 // 21:27:45
URL: http://https://minafinafynd.blogg.se/
Linda

Hej!
Jag undrar hur det kommer sig att du/ni gör grejjer så snabbt. Inte sällan skriver du ”det ska få ta tid” - ”vi har ingen brådska” och sedan - på en millisekund är den aktuella saken genomförd/såld/byggd/köpt. Blir bara nyfiken på om du själv ser detta ”mönster”?
Sitter en inte i ekonomisk knipa så är det mer rimligt att sälja o fota (!) vår/sommar ...

Svar: Hej
Jag vet inte riktigt svaret på din fråga, vi gör det som känns bra för oss. Jag funkar på ett sätt och andra fungerar på ett annat sätt. Vi skulle inte sålt förrän om tre år tänkte vi först men så kom sonen hem och sa att han skulle flytta hemifrån i juni med sin flickvän då de får en lägenhet och då behöver inte vi stora huset och kan flytta tidigare. Att vi ska fota och kommer sälja efter jul är att marknaden och mäklaren jobbar så, det visste jag inte heller. Jag tänkte precis som du att maj/juni är bästa tiden men det är sådant drag efter bostäder så rätt köpare kommer troligtvis dyka upp långt innan det. Man lägger hus på Läge + och de flesta hus säljs så och så kommer de använda mina bilder.

Allting handlar väl om att det blir inte alltid som man tror eller tänker. Vi gör inte saker för att andra ska bli lyckliga utan vi gör som vi själva mår bra av och vi vill bo vid sjön och vill inte hålla på att renovera och städa osv två hus. Jag har ingen tanke att skriva på ett sätt och sedan leva på ett annat sätt utan bara följer med i känslan. Kalle och jag har ganska högt tempo men när jag skriver en dag att vi har ingen brådska kan det ha ändrat sig till dagen efter.....det är bara som livet är. I detta fallet går det fortare när vi planerat och vi tror att mäklaren har rätt så vi lyssnar på henne. Hoppas det var svaret på din fråga. När vi flyttar till stugan ska vi bygga, renovera, skaffa stor båt, bygga bastuflotte osv massa annat kul som vi längtar efter och sitter inte i någon ekonomisk knipa. Vi vill bara bo i stugan och har ingen längtan efter att ha kvar stora huset mer. Jag är 46 år så man har ju inte samma energi som när man var 36 :)Kram Lotta
Fyra årstider

2020-10-25 // 07:43:13
Marie

Oh så mysiga bilder på er, matte och vovve <3

2020-10-25 // 22:47:23
URL: http://sweetwordsbymirre.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0