Min morgonrutin
I annonssamarbete med Svenska Dagbladet
 
Godmorgon fina, här har ni min morgonrutin. Ge katten mat, fixa kaffe, surfa runt kring vad som händer i mina sociala kanaler, svara på mail, planera dagen och se vad som händer i samhället i stort. Jag är inte den som ser nyheterna på TV varje dag, men jag vill självklart gärna ta del av nyheter ändå, och särskilt nu när det händer så mycket i Sverige och världen på grund av corona. Men det får också gärna vara lite lättsammare saker, som inte alltid behöver vara så tungt att läsa. 
 

På Svenska Dagbladet har man startat en avdelning som heter Livet. Där kan man också ta del av artiklar och reportage inom ämnen som intresserar mig. artiklar och reportage. Jag läste t.ex. häromdagen att man inte behöver gå just 10 000 steg om dagen, det finns hälsovinster redan vid 6 000 steg och det känns bra. Jag kommer nästan alltid upp i 10 000 steg när jag är ute men vissa dagar, som när  jag jobbar vid datorn, är det inte så lätt att få ihop det. 

 
En annan artikel som jag också tycker var intressant var frågan kring vinterbad. Kalle och jag ser ju så mycket fram emot att bygga en bastuflotte, men att hoppa i sjön när det fortfarande är så kallt? Vad säger du, tycker du vinterbad är bra? Det verkar finnas både fördelar och en del risker. Vi ser i alla fall fram emot vinterbad och tror det blir härlig upplevelse med massor av fördelar.
 
**** Du kan läsa om  vinterbad på SvD HÄR ****
 
 
 
Vill du också ta del av artiklar från t.ex. Livet i SvD så kommer här ett fint erbjudande till dig! Du får prova på tre månaders kostnadsfri prenumeration på den digitala versionen av SvD. Du hittar erbjudandet HÄR
 
( Läs SvD digital i 3 månader utan kostnad, därefter 199kr/mån tills vidare. Efter din kostnadsfria provperiod är uppsägningstiden en månad och du kan avsluta när du vill).
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marie

Här är det också noga med morgonrutiner, allt för det ska klaffa innan lämning till skolan osv, en rutin vi fått till som fungerar

2020-03-30 // 16:46:17
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Anna

Vinterbad är fantastiskt! Jag är vanligtvis en badkruka och alltid frusen men efter ett vinterbad hoppar man fram som på små moln, lycklig, pigg, stark och varm. Det viktiga är att att inte bara snabbt doppa sig utan vara i vattnet tills andningen blivit lugn igen. Det är då man får de positiva effekterna av badet. Lycka till 💜

2020-04-02 // 06:36:56

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0