Jag är på banan
Adlinks Lindex, outnorth
 
Jag är på banan. Vilka månader jag har haft. Jag ni har frågat mycket om mitt mående och de som vet ni vet. Det är lång väg tillbaka. Jag har valt efter jag varit hos doktorn och han sa att jag inte hade "något i huvudet" 😉 så bestämde jag mig att jag är frisk i grunden men behöver ta hand om mig. Som en utbränd person, fast jag har posttraumatisk stress fast alla vet inte vad det betyder. De hör bara ordet stress, att jag typ har jobbat ihjäl mig. Jag slutade tänka att jag har fel på sköldkörtel osv och bara jobbat på att må bra, fysiskt och psykiskt.
 
Det som är svårt för många är att jag är en aktiv person, jag älskar jobba hårt men kroppen osv och det är ingen stress för mig. Jag är sjuk för jag levt under psykisk stress och press så många år fast det gått så lång tid. Jag kan inte träffa massa människor, jag kan inte ha en bokad kalender, jag kan inte åka till stan så ofta, jag kan inte gå på fester osv Dessutom har jag ändrat mig mycket efter min dotter cancer. Resan tillbaka har varit så krokig. Men jag är på banan, igen. 
 
Allt tid i min trädgård sedan jul och i höstas har gjort mig friskare. Alla skottkärrar, alla stenar jag lyfter och all tid jag får vara ute har gett mig ro. Jag har fått lov att vara bara. Jag har symptom, jag får ont i ögonen, jag blir trött kl 21, jag får ont på  struphuvudet, det isar lite i hals och huvud,  jag har fortfarande svårt att sitta vid telefon eller dator längre stunder osv men jag känner att jag är mycket, mycket bättre och jag försöker vara ute så mycket jag kan. 
 
 
Jag bröt med så mycket, så många sociala saker jag gillat innan. Jag levt lite isolerat , bara varit i min trädgård, inget bokat, nästan bara varit hemma förutom vår resa till fjällen osv men det har vänt. Mitt älskade trädgårdsjobb, våra promenader, vår lugna tid, bara vara med familjen, köpa hund, Kalle ska jobba med mig osv. har gjort att jag är lite mer tillbaka. 
 
 
Mina ögon kan glittra igen och jag känner mig glad. Jag kommer fortsätta nu precis som jag redan gör, jag kommer fortsätta bara göra det som jag klarar av, som jag mår bra av och jag kommer inte anpassa mig efter andra, inte lyssna på andras alla råd. Nu ska jag bara fortsätta lyssna inåt och göra det som jag vet är terapi för mig. Jag kommer fortsätta vara skitig de flesta dagar, även om jag vet att jag klarar att klä upp mig någon dag och åka till stan eller på en tjejmiddag. 
 
Tack för ni är med på resan....tack för ni är snälla och omtänksamma och tack Amanda på Studio Leander för du fixa håret idag fast jag kom på fel dag 🙂
 
Kram Lotta 
 
 
 
Halsduk HÄR och jacka HÄR  
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Maria

Härligt att du mår bättre! Och vad klokt att lyssna på kroppen. Men slutet var ju så härligt "fast jag kom fel dag", haha, underbart! Härliga, struliga Lotta ❤

2020-03-25 // 17:04:45
Sallys hus

Härligt att läsa raring....
Å nu ser jag ännu mer fram emot din och min date i vår..;)
Kraaaaam Katarina

2020-03-25 // 17:08:46
URL: http://sallyshus.se
Maria

Så himla härligt att du mår bättre, och att du är klok nog att lyssna på kroppen. Slutet var ju så kul "fast jag kom fel dag ", haha,underbart! Härliga, struliga Lotta ❤

2020-03-25 // 17:10:28
Birgit

Skönt att du mår bättre. Du är så klok och så bra på att uttrycka ditt mående och vad du strävar mot. Kram på dig

2020-03-25 // 18:43:58
Malin

Härligt att du mår bättre!

Du ska se att valpen också kommer hjälpa till att få dig att må bra,det är så mycket glädje och att vara här och nu, när man har en valp!

2020-03-25 // 22:36:21
URL: http://pillris.blogg.se
Lovisa

Fina fina du 💙

2020-03-26 // 05:35:35
URL: http://www.inredningbycadla.se
Ulrica Hållén

Så fint att läsa att du är på banan igen och mår bra. Nu vet jag ju att du trivs väldigt bra i din trädgård och såsa omkring skitig och så.. men ändå skönt att veta att du orkar och vill åka iväg på andra saker också, då är det liksom bara upp till dig själv nu. Tack för allt du delar med dig av <3. Kram Ulrica

Svar: Hej, ja exakt om jag vill så kan jag men jag nöjer mig med de närmsta vännerna och bara en enstaka tur till stan. Kram Lotta
Fyra årstider

2020-03-26 // 07:25:24
URL: http://https://tekopptillbergstopp.se
Helene

Så glad för din skull❤️
Har följt dig i många år det ska bli så mysigt att få följa med på er ”hundresa”
Stor kram till dig

2020-03-26 // 09:13:45

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0