När man kommer ur och har perspektiv
Innehåller annonslänkar 
 
Jag tänkte på det igår att jag kan ha mina två forum till två olika saker, bloggen och instagram. Bloggen gillar jag ju speciellt mycket för det här mitt hjärta här, här allt började och här som jag kan uttrycka mig i skrift. 
 
 
På instagram gillar jag story, där kan man prata ibland och visa vem man är på ett annat sätt som man inte kan här på bloggen. Det har varit skönt för mig. 
 
**** Lykta HÄR ****
 
 
Jag kommer alltid tillbaka hit för jag vill skriva mina tankar och dela med er, de ligger kvar här och på bloggen känns det som att man kan vara både glad, ledsen, positiv och negativ och det uppskattas. På instagram är det mest fina bilder och glatt. 
 
Vas Ernst HÄR 
 
 
Jag är i perioder dålig på att dela med mig av mina tankar fast jag går ju tänker på saker hela tiden som jag skulle kunna skriva om, men när man varit i lite konstig sinnestämning  så är det svårt. Jag brukar lättare kunna skriva när jag kommit ur den och jag har lite perspektiv. 
 
 
Jag känner att jag mer och mer lämnar det som varit svårt en tid och går in i ljusare tankar igen. Att jag faller ner i dessa gropar lite mer är för jag har inte samma skydd längre som jag hade innan Elin blev sjuk. Hjärnan klarar inte av på samma sätt och orkar inte hålla igång allt och vara positiv. Så fort det händer något så måste jag dra in på något annat. 
 
 
Det är nog så här det kommer pendla. Att inte riktigt veta hur man mår och vem man är och försöka hitta en balans. Ja alla ni som varit utbrända vet säkert vad jag menar. 
 
**** Mina altanmöbler finns HÄR ****
 
 
Jag tänker saker nu som jag inte gjorde för en månad sedan, bra saker som är bra för mig och då vet jag attt jag är på rätt håll. Men när jag blir sådär trött i huvudet så måste jag backa jättemycket för att sedan kunna komma framåt igen. Nu är det framåt igen och det känns så bra. 
 
Jag längtar efter lite upplevelser i sommar, jag längtar efter att få träffa vänner osv och jag hoppas nu att jag slipper gå ner i hålet igen och vara stilla för jag vill verkligen vara här uppe där det händer lite mer och jag kan och orkar få vara lite mer social. 
 
Kram Lotta 
 
 
 
*** Fin korg HÄR och matta HÄR  *** 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marie

Jag lägger ut bilder då och då på min instagram, men bloggen står mig närmast och jag är även fotointresserad och då skulle inte insta ge mig ngt då jag vill kunna se stora bilder

Så fin ljuslykkta

2020-06-05 // 11:37:09
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Anna

Känner igen mig så mycket i det du skriver och känner. Skönt att man inte är ensam! En av höjdpunkterna varje dag är att följa dig på Instagram och här, du inspirerar på många sätt❣ Kram

2020-06-05 // 21:24:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0