Måla huset Östergötland
Innehåller annonslänkar 
 
I år tog vi hjälp med målningen. Framsidan har vi gjort själva men de andra sidorna fixar Roko måleri och snickeri. Vi har Falu rödfärg på vårt hus så färgen är ju lite billigare i alla fall. Jag har haft så dåligt samvete för att vi inte skött om huset. Det syns inte på bild, men det har varit så fult. De ska även måla plåttaken på båda sidor. 
 
 
Vi har ju haft som mål att måla huset, köpa hund, Kalle ska jobba med mig en dag i veckan och så börja bygga flotte. Flotten får vänta lite till senare, troligtvis i höst. Vi har köpt pontonerna så länge men Corona gav mycket mer osäkerhet i företaget så just nu gäller det att ligga lite lågt samt att vi har haft många oförutsägbara utgifter med saker och bilar som gått sönder, konkurs för ett företag jag jobbar med så att pengar brinner inne för mig osv Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det ordnar sig. Ingen är sjuk tack och lov och hälsan är det viktigaste. 
 
Ibland kommer allt på en gång och man undrar när det tråkiga ska ta slut. Vi behövde i alla fall inte gräva om brunnen i stugan så det var skönt. Nu ska vi ut och jobba ska ni få se vad vi gör. 
 
Jag ska också kolla in ljusslingor, vi ska göra mysigt vid vattnet och nu behöver vi ljusslingor att hänga i träden tex den HÄR  eller en sådan HÄR . Har ni tips på bra ljusslingor? Gärna solcelssdrivna.
 
 
Ha en bra dag fina ni
 
Kram Lotta 
 
 
 ****
 
Fina taklampor 
 
Svart HÄR och vit HÄR 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Ulla

Du är rolig du😀, kram.

2020-07-11 // 13:45:12
Milla

Lotta, en av dina stora gåvor är att du är så öppen o prestigelös över att saker ändras och inte riktigt blir som man tänkt eller planerat. Tror det uppskattas mycket. Så många lever mitt i en stor osäkerhet runt mycket, vi trodde kanske att sommaren skulle bli ”som vanligt” men så är det ju inte. Många mår säkert rätt dåligt över det på många sätt men skäms lite över det. Tror det är fint att kunna dela med sig att det är helt ok att tråkigheterna finns där. De som är lite större än vädret 😀 Stor Kram **Milla

Svar: Vad gullig du är som skriver det, exakt så tänker jag. Att man måste få dela både glädje och även det svåra. Att det är ok och att man förstår att vi alla har det så, men det är mänskligt. Kram Lotta
Fyra årstider

2020-07-11 // 17:01:51
Marie

Det är så fint att du tänker så och ser fördelar ändå i allt och fint som snus blir huset

2020-07-11 // 23:55:22
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Anette

Det är mycket jobb att måla. Vi håller på att måla huset hemma, två byggnader av tre är klara men nu får resten vänta till getingarna är klara med sitt haha. I stugan är det i alla fall bara hundhuset som fått ny färg. Men fint blir det.
Kram Anette

2020-07-12 // 09:02:43
URL: http://anettan.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0