Jag måste bara hinna rusta mig så jag är stark i dem
 
 
Jag är så oerhört tacksam för den känslan jag har precis nu, en känsla av att känna att allt blir bra, jag har allt jag behöver, jag är inte på väg någonstans just nu. Bara få vara frisk och få ha det här livet som jag tycker så mycket om.
 
Fy det blev en tuff sommar, inte alls som det var tänkt med allt. Vi vet ju att allt kan hända och pandemi skapade en massa oro i mitt företag. Jag kan inte berätta om allt här, men det känns bra nu. Allt ordnar sig men tiden som var tänkt att få en bra vår och sommar med hjälp av Kalle efter min tuffa utbrändhet/ hjärntrötthet blev inte alls som vi planerat. Jag var sååå sjuk i vintras. Min hjärna var liksom slut efter 2.5 år av min dotters leukemi och sedan allt jobb som jag la ner under dessa år. Då gjorde vi allt vi kunde, jag ångrar ingenting men sedan sa hjärnan stopp. Senaste året i mitt företag var galet bra, men min hjärna behövde lite mer återhämtning och det hann jag inte riktigt med. Det var som något bränts sönder i huvudet och som nu kommer ta tid att laga. 
 
Jag skulle ta hand om mig den här våren/sommaren , med trädgårdsjobb, tid med hund, mindre jobb, hjälp av Kalle osv och istället blev två barn hemma, en med skola hemma, Elin kunde inte jobba pga av covid, företaget som drabbades av saker som gav massa oro och så massa personliga saker i hemmet och så en man som skulle ha lön :) Saker som gick sönder på löpande band, andras konkurser som drabbade mig osv. Men nu är det bra. Det kommer lösa sig.
 
Jag är inte alls så sjuk som jag varit, men jag har svårt när det händer jobbiga saker och när det sätts press eller stress på mig. Jag tänker sakta vissa dagar, klarar inte intryck, behöver mycket egen tid ensam,  men jag är stark fysiskt och har en stark kropp. Jag är så oerhört tacksam för jag har mina trädgårdar, naturen och mina vänner som förstått läget och min familj. Jag gör det jag blir frisk av och det går mest framåt och ibland lite bakåt. 
 
Men nu sitter jag här. Jag tittar ut i fönstret på glittrande vatten i min stuga och vet att jag är på rätt väg. Att jag tar hand om mig är nummer ett och saker och ting löser sig. Jag har energi och glädje och fortfarande drömmar men det är inte bråttom med någonting. Jag vet hur jag tänker omkring mitt liv i framtiden och vad jag mår bra just nu. Det kommer alltid komma saker vi inte kan styra över, jag måste bara hinna rusta mig så jag är stark i dem. 
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Helena Lind

Hej Lotta! Att få läsa om dig och ditt mående, och hur du vänder till det positiva, gör att jag blir peppad att se framåt, du är en coach/ ledstjärna. Kram Helena💖

2020-07-30 // 22:01:37
Linda

Du är så klok.
Skynda långsamt.
Allt blir bra

2020-07-30 // 22:20:02
Pia

Livet är tufft och när man mitt i det när det är som värst så försöker man hålla masken. För mig har din blogg varit inspiration till glädje och jag tittar nog in här varje dag. En sak är jag säker på att det är tur att man inte vet vad som väntar en för då vet jag inte om man skulle orka. När man tagit sig igenom det som oroat och grott så känns det bra men så kommer det något annat. Det är livet och det är inte lätt men du har varit stark som kunnat fortsätta med bloggen när du mått mindre bra. Tack för dina fina bilder och glädjen du försöker sprida 💕

2020-07-30 // 22:22:27
Lena Hult

Tack Lotta för att Du skriver så fint!Efter allt Du har gått igenom är det otroligt att Du är så positiv och ser så många glädjeämnen i livet!Tack igen för att jag får följa Din blogg!Fortsätt vara rädd om Dig!

2020-07-30 // 22:28:00
Malin

Det är så tufft i bland!att skynda långsamt och läka i den takt det tar är det enda som fungerar.
Jag vet, jag är där jag med.
Dina trädgårdar är fantastiska!
Tack för att du delar med dig.

2020-07-31 // 08:51:52
URL: http://pillris.blogg.se
Lovisa

Du är så klok. Det låter som att du har en hållbar plan och det är så bra att du bromsar i tid.

Kram 💙

2020-07-31 // 19:21:15
URL: http://www.inredningbycadla.se
Lena

Ett bra tips till Dig Lotta. Börja med meditationsyoga sååå avslappnande och skönt. Må väl och njut.

2020-08-01 // 13:35:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0