Hur vi städar
Annonslänk Cervera
 
 
När jag kommer hem är det ofta två saker jag pysslar med, tvättar och kör diskmaskin. Mina barn diskar och tvättar själva också så det fixar de ju bra när vi är borta men på söndagar har vi alltid plocka ordning dag inför städning som vi tar hjälp med på måndagar. På söndgkväll ska alla prylar i huset stå på rätt plats och inga saker får ligga och skräpa på bänkar osv. Sedan dammsuger jag , torkar golv eller städar toa osv bara om vi ska gäster här hemma, annars blir det måndagar när vi får hjälp. 
 
Vi har nog ganska bra ordning här hemma. Blir tokig om de vänder till så alla får sköta sig. Sedan kan Philips rum se ut som skit i veckorna men på söndagar måste det alltid vara iordningplockat. Jag älskar att rensa och röja osv och gör det ofta. Elin är mer pedantisk än mig så hennes två rum är alltid fint. Tvätt osv fixar jag med varje dag så det aldrig blir så stökigt, återvinning kör jag ofta flera gånger i veckan.
 
Så nu ska jag lyfta på ändan och plocka ordning här inför städningen imorgon.
 
P.s Vår Kaffemaskin hemma har gått sönder och den i stugan är inte bra, vad ska man ha är en Moccamaster HÄR bäst? Jag önskar en kaffemaskin helst som maler till en kopp kaffe. Jag ska kolla om det går att laga vår, saknar mitt kaffe. 
 
Ha det fint
 
Kram Lotta 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Klara

Önskar se någon mer bild på din fina tvättstuga. Vi håller på att renovera vår.

Svar: Hej
Det finns många bilder på tvättstuga här på bloggen, kolla in länken badrum. Lycka till. Kram Lotta
Fyra årstider

2020-02-09 // 19:06:42
Åsa

Jag har en Moccamaster väldigt gott kaffe om man gillar traditionellt kaffe. Den finns i många färger också jag har en cremefärgad som passar bra i mitt 50-talskök. Mvh Åsa

2020-02-09 // 19:24:29
URL: http://www.asasblogg.com
Anna

Åh kan inte leva utan min kaffemaskin. Har en Jura som är såå bra, kaffe o olika storlekar och styrkor , espresso och sen kan man skumma och värma mjölk till cappuccino osv men det gör jag aldrig . Älskar att vara gå ner på morgonen och trycka på en knapp och gå en god kopp kaffe. Prata helst inte med mig innan dess ...😂😂
Kram Anna

2020-02-09 // 20:27:30
Klara

Tack för tipset Lotta hade letat efter tvättstuga men hittade inget😆

Svar: Under badrum ligger bilderna ❣️ Kram Lotta
Fyra årstider

2020-02-10 // 04:17:30
Lena

Hej! Dricker inte själv kaffe men har jobbat med det och kaffemaskiner i över 6 år. Har en Jura hemma och skulle absolut rekommendera de. Snygga och framförallt lättskötta. Ha en bra dag!

2020-02-10 // 06:51:00
Annika

vi har denna, https://www.mediamarkt.se/sv/product/_melitta-easytop-therm-steel-kaffebryggare-rostfritt-st%C3%A5l-1314673.html

Man behöver verkligen inte ha en dyrgrip för att få gott kaffe, beror på ens vatten och vad man har för pulver ..
Denna är kanon och håller kaffet varmt länge så man kan ta en påtår långt senare ... :)
Lycka till med letandet ...
KRam

2020-02-10 // 07:27:22
Agnetha

Vi har en kaffebryggare från Philips där man både kan brygga med pulver eller hela bönor. Vi är nöjda och den kostade inte en förmögenhet. Med gott bryggkaffe eller goda bönor blir kaffet toppen!

2020-02-10 // 09:57:52
Lena M

Vår kaffemaskin pajade också, och vi köpte en Senseo Switch, kan brygga gott kaffe ner i en termoskanna som man kan sätta fram på bordet, och den håller värmen länge. Kan också göra en kopp av kapsel.
Jag är väldigt nöjd med den.
Ha en fin dag!
Kram

2020-02-10 // 09:59:02
Davina

Hej,
Café företagare sen sena -90 talet. Har haft Moccamaster här hemma och Coffe Queen på jobbet. Skulle det finnas Coffe Queen i liten hemma modell skulle jag absolut köpa en sån, Moccamastern är jag bara glad att gick sönder. Verkligen inte värda pengarna tycker jag. Just nu har jag en billig enkel vanlig kaffekokare, nöjd men blir ju bara "vanligt" kaffe. Drömmer om en riktig maskin ännu... fixa din om det går eller satsa på en ny. Köp inget du inte vet att du blir nöjd med!! Kram, Davina

2020-02-10 // 10:45:08
Mirre

Vi håller också efter bra och hos oss plockar vi alltid varje kväll så det är nollställt till dagen efter. Skönt att ha städhjälp

2020-02-10 // 12:11:55
Koppar blandare

Jag har en moccamaster och den gör så gott kaffe:)

2020-02-10 // 15:10:48
URL: http://nivito.se/
Frida

Vi har en moccamaster som snart är tio år gammal, brygger snabbt gott kaffe och har automatisk avstängning vilket är bra tycker jag! Eftersom vi är skåningar är det endast zoegas bryggkaffe som gäller! Köpte efter inspiration från din blogg en kaffemaskin från Smeg och är jättenöjd med den också. Den behöver visserligen kalkas av ganska ofta men gör fantastisk cappuccino! Lycka till med letandet och tack för en fantastisk blogg!

2020-02-10 // 16:20:41

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0