Inköp till Cavapoo valpen
Annonslänkar Naturkompaniet
 
Nu börjar det trilla in lite saker till lilla Pettson, jag vet man behöver inte så mycket men nu är jag som en galen längtande mormor/ farmor efter barnbarn som går loss på allt 🙂 Vi ska ha lite på varje ställe i våra hem eftersom vi valt att bo mycket i båda husen. I början kommer vi skärma av så han kommer vara mycket i hallen hemma och i köket i stugan.  
 
 
Det kom en toppenbra väska som jag kan ha med mig och han kan sova i om jag tex är hos frisören osv . Ägaren där mamman bor har hunden med sig på allt. De har både båt och lägenhet i Spanien och jag tänker att Petsson kommer också få vara med fast vi är ju mest vid våra hus. Jag har köpt krocksäkrat bilbälte och mailat jordbrukverket om regler om vi kan ha hunden i knät när vi åker sportbil i sommar ( ja om han nu gillar åka bil vill säga)  osv och det gick bra. Man får ha hunden i knät om han har bilbälte och krockkudden är urkopplad och han sitter fastspänd och man inte kan skada honom Om jag skulle göra fel kan jag lova att skulle få höra det på löpande band 😉. Så är det att vara bloggare, men jag vill sköta om honom exemplariskt såklart och göra rätt. Det kommer ju vara som att få ett litet barn som ska uppfostras. 
 
Flytväst och en massa bra att ha saker ska han få med men jag hoppas han kommer gilla att bada. Jag visar inte sele och allt på bild, men var så säker han kommer ha allt han behöver och lite till. Jag har beställt några tunna små koppel och en massa som inte syns på bild och inte kommit än.  Ni som är nyfikna får se mer framöver. 
 
 
Petsson är en Cavapookille, han har dvärgpudel och Cavalier king charles spaniel i sig. Han kommer nog bli väldigt krullig så det kommer bli att få åka och trimma honom några gånger per år. En Cavpoo fäller i regel ingenting och är lite mer allergivänliga när de har mycket pudel i sig.
 
Cavapoo kommer ursprunligen från Australien där de är den populäraste hundrasen. En Cavapoo väger mellan 5-10 kg och på höjden blir de ca 28-35 cm . Det är en hund som man kommer kunna gå promenader med, ha med på det mesta man gör och som ändå kan sitta i knä osv De är lika en cockerpoo men lite mindre. Han blir lika stor som katten Findus. 
 
 
 
Vi ska börja på valpkus ganska omgående när han kommer så ska ni få följa vad vi lär oss. Jag håller på att se Youtube filmer nu osv och så har ju Kalle alltid haft hund hemma så det ska nog gå bra men det är ju som att skaffa ett litet barn. Ja ni vet att när jag gör något så göra jag det all in. 
 
Jag har mycket jag vill hinna med innan denna lilla kille kommer så det blir att jobba på, så packar vi till fjällen nu också. Nu ska Elin och jag gå ut och gå en sväng i skogen, vill vara ute lite och solen tittar fram .
 
Ha en härlig dag!
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0