Jag är så redo att kliva vidare
innehåller annonslänkar 
 
 
Jag försöker komma till rätta nu med allt som jag önskade i våras och somras men då kom ju Corona. Jag önskade mig en lugnare tid men den kom aldrig, istället blev det pandemi. Men nu är den här. Kanske är det min tid nu ett tag. En tid att inte sträva. Vi ska inte uppnå något. Vi är inte på väg. Elin får vandra vidare nu med en mamma på avstånd och jag har nått så många drömmar så jag har ingen strävan efter någonting stort. 
 
Jag har varit på väg i så många år. På väg med att uppnå mina barns drömmar, framförallt Elins då som jag skrev om för att få henne stark och frisk och att upprätta någon slags vardag för vår son som behövde få ha sitt vanliga liv under en väldigt lång och påfrestande tid. 
 
Jag ville så gärna äga och köpa en sjötomt. De sista 5 åren har varit lika härliga som de också krävt oerhört mycket av mig. Att jobba mot sjötomten var också ett sätt att orka cancerresan.  Att ha något att längta efter och då var ju också allt som vanligt i huvudet. Jag är stolt över min omsättning och vinst i företaget som ledde mig hit, men nu är jag i hamn. Åtminstone för en tid. 
 
*** Våra möbler finns hos Ellos HÄR ***
 
 
Jag önskar inte livet vore annorlunda. Det är som det är. Vi kan inte rå för att vi blev drabbade av cancer, det blev bara så och vi gjorde det så bra vi kunde. Jag försöker bara komma till rätta nu med det som hänt, det som jag vill och önskar framöver. Jag har den tiden nu. Jag är klar med det som jag lovade. 
 
Den här sommaren har vi tagit det väldigt lungt och jag känner mig laddad med energi, inte dränerad som det blev förra sommaren( då var det både köpt stuga, bal, student och en hög omsättning i företaget med massa jobb, vänner på middag 2 gånger i veckan för att hinna alla osv ) 
 
.
 
Jag är så redo för höst, jag är så redo att kliva vidare. Jag strävar inte så fort nu, jag har massa drömmar men allt får ske i den takt som mina tankar sker. Jag är så tacksam och stolt över dessa 5 år och vad vi åstadkommit. Det ska bli så spännande att se vad livet erbjuder de näst kommande 5 åren. 
 
Kram Lotta 
 
 
Höstens nyheter hos Åhlens  HÄR 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marie

Jag känner också att jag har haft det lättare denna sommar och kan välkomna hösten

2020-08-05 // 09:53:17
URL: http://sweetwordsbymirre.com
appi

Jag är också så nöjd med livet. Förr strävade jag alltid mot något men nu trivs jag med att VARA och ta tillvara på dagen och livet.

Jag njuter här och nu. När det blir höst njuter jag av den. Men det tar jag då. Längtar inte. Men är redo.
Så. Skön. Känsla!

2020-08-05 // 10:22:22
Malin Fasth

Så fint att läsa om din resa och ditt kloka förhållningssätt till livet. Jag kommer bli uppsagd från min fasta tjänst nu p.g.a. Corona. Känns ganska tungt men samtidigt en möjlighet att tänka till kring hur jag vill ha det. Jag har varit mycket permitterad nu i vår och sommar. Det har blivit tydligt att jag njutit väldigt mycket av att jobb mindre. Samtidigt villa man ju inte känna att ekonomin blir för ansträngd. Jag hoppas att även jag får en bra höst trots allt. Det önskar jag dig med! Kram Malin

2020-08-05 // 10:38:18
Agneta

Man behöver sakta ner ibland, stanna upp och bara vara i nuet. Önskar dig och familjen en härlig höst framöver, men vi passar väl på att njuta av sommaren ett tag till😎
Kram🤗

2020-08-05 // 11:37:59
Johanna Grahn

Jag håller helt med, skrev också ett inlägg om hur redo jag är för höst nu. Vända blad, varva ner och bara vara <3

http://johannagrahn.se

2020-08-05 // 11:48:06
URL: http://johannagrahn.se
Lovisa

Så klokt. Önskar att jag också kunde varva ner, eller iaf bara försöka stå stilla. Men för mig blir det en höst med försök till att få mitt lilla företag att växa. Känns både spännande och övermäktigt på samma gång.

Denna sommar har varit första sommaren på 10 år som min psykiska ohälsa har hållits hyffsat stabil. Så energidepåerna börjar sakta, sakta att fyllas på lite.

Fortsätt var DU och inspirera oss läsare precis så som du alltid gör 💙

2020-08-05 // 13:16:05
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0