Allt har sin tid
 
Annonslänkar Campadre, Hemtex, Ellos, Odla
 
 
Jag tänker ofta att allt har sin tid, man vet aldrig vart man hamnar men äldre vet man säkert att man blir. Livet förändras med åldern och nu hinner jag tex. piffa med trädgård på ett helt annat sätt än förr. När barnen var små hade jag ingen köksträdgård, inga stora rabatter osv  Man kan inte hinna allt så jämför dig inte med mig om du är 30 år och har småbarn. Då fanns varken tiden eller pengarna att göra allt som jag gör nu. Då ville vi resa också, det var viktigt för oss och jag studerade i flera år som vuxen och fick jobba på helgerna. Det var före bloggen fanns. 
 
Allt har sin tid och nu finns både mer tid och mer pengar att pynta och fixa och så har jag förmånen att få ha er och visa allt jag gör som mitt jobb. Jag vill gärna inspirera , men tänk bara på att du kanske inte alls har samma tid som mig, samma liv och är där jag är nu. Jag jämför mig väldigt sällan. Jag har för mycket att tänka på så jag tänker inte så mycket på vad andra gör. Jag inspireras mycket och sedan kör jag liksom på. Ni är många unga människor som läser min blogg och jag vill att ni ska tänka att allt har sin tid. Lika så ni som blivit pensionärer, ni har kanske inte samma driv och ork som jag.
 
 
***** Stor fin kruka finns tex  HÄR , vattenkanna HÄR***** 
 
Att vara 30 år med småbarn i livet och vara 46 med stora ungar som har körkort och snart flyttar hemifrån är stor skillnad. 
 
I stugan igår planterade jag ett körsbärsträd, sötkörsbär. Min bonuspappa hjälpte mig att ta ner ett gammalt stort körsbärsträd och nu sätter jag ett nytt. Vi får hoppas det tar sig. 
 
Ha en fin, fin dag!
 
 
 
Kram Lotta 
 
 
******
 
Tips
 
25% på Hemtex HÄR 
 
Du har alltid 10% extra rabatt hos Campadre med koden LOTTA10 i kassan HÄR, bara uppge din mailadress för att vara med och sedan bestämmer själv själv hur ofta du vill ha nyhetsmail. 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Rita

Så sant, så. Allt har sin tid, och det är det som är tjusningen med livet. Det går upp och ner i olika perioder, sen gör man det bästa av det. Ju äldre man blir och småbarnstiden är förbi, får man mer tid för fritidsintressen, vilket kan variera från person till person.
Ser så framemot erat nya liv med Pettson, ska bli så kul.
Ha en fortsatt bra vecka ❤

2020-04-01 // 10:40:52
Emschen

Bra skrivit Lotta!
Jag är nog en av dem som måste ta detta till sig. Jag vill så mycket men jag har ett heltidsjobb, två barn som har olika aktiviteter och engagemang i föreningslivet. Jag tror alltid att jag ska kunna hinna/orka lika mycket som andra gör, andra som tex dig och andra bloggare. Det är egentligen inte så mycket att jag jämför mig som det är att jag inte förstår att jag bara har 24 timmar på ett dygn.
Kram

2020-04-01 // 10:54:03
URL: http://emschen.se
Julia

Vad mysig känsla du förmedlar i bilderna.

2020-04-01 // 11:15:45
URL: http://snusport.com/
Lovisa

Bra skrivet. Man vill mer än man kanske hinner eller har råd med. Har tre barn under sju år. Båda jobbar heltid. Tiden räcker helt enkelt inte till. Dock har vi något nytt trädgårds projekt varje år. Behöver inye vara någonting avancerat.
Bra jobbar i trädgården man får inspiration. Men allt har sin tid.

Lycka till med pettsson när han snart får flytta hem till er. Kram

2020-04-01 // 16:33:06
Marie

ja du inspirerar och jätteroligt att följa

2020-04-01 // 22:39:28
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Heléne Stålberg

Tycker det är så kul för jag är 30år med två småbarn och ändå är detta den bloggen jag följer mest. Här finner jag inspiration och jag har börjat bygga på mina framtidsdrömmmar när barnen blir större, men fram tills dess får jag glädje av att hänga på din resa ist och njuta av min småbarnstid. ❤️

2020-04-02 // 13:58:58

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0