Spabad i regnet
Annonslänkar Royal design, Homeroom, Bagaren och kocken
 
 
Tack alla för ni hejar på och är med mig. Det gör att jag får fundera mycket mer över mitt liv när jag har er, jag får ta konsekvenser att det jag gör men jag kan ta upp det med er och lär mig att tänka på andra sätt. Nu taggar jag ner lite när det gäller det sociala, på mitt sätt. Bloggen älskar jag så den fortsätter jag med när jag vill, här blir jag inte trött av det sociala för ni pratar inte hi,hi. men mina uppdrag får jag fundera över och välja med omsorg 🙂
 
 
Det är svårt ibland med att veta vad man behöver mer av och mindre av, men det känns i magen när man gör rätt. Jag blir stressad när jag ser att almanackan är fylld med bokade saker, ja inte hela tiden men ibland klarar jag inte av det. Jag vill bara vara hemma i mina hus, sedan får vi se vad de säger om knölen. 
 
 
********
 
Lyktor Änghems inredning HÄR 
 
*********
Jag önskar inte att jag var gamla Lotta som for omkring över hela Sverige och gjorde reportage. Jag är väldigt glad och nöjd över det liv jag har nu.
 
 
När jag är vid sjön i stugan mår jag nog som bäst. Jag älskar vara vid vattnet, det ger så otroligt mycket harmoni och glädje. Jag älskar mitt hus här hemma också, min trädgård och allt vi skapat. Jag njuter så mycket av det bara jag slipper att fara runt och vara trevlig och prata med folk. Jag är väldigt tacksam att jag kunde åka till Barcelona med tjejerna utan att bli sjuk, jag fick äta mina migräntabletter och kunde inte dricka alkohol, men det gick ju i alla fall men nu är det som det är och jag får ta reda på varför. 
 
 
**************
 
Lykta Ernst HÄR
 
************
 
 
Ha en fortsatt skön kväll, Kalle tycker vi ska hoppa i spabadet i regnet och så ska jag prata lite med Elin som varit i Stockholm med Jakob
 
Kram Lotta 
 
💗
 
P.s Nu har jag beställt några ljusstakar till stugan, det blev dessa HÄR , älskar att planera lite jul och både hemma och i stugan som är tacksamt att pynta
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Rebecca

Sänder dig positiv energi! Du resonerar väldigt klokt med allt. Förstår att du är orolig ang. knölen. Som tröst i väntan på klarare besked, kan jag ge dig mina två erfarenheter av knölar i nacken: Den ena personen som upptäckte knöl i sin nacke, fick operera bort den, men den visade sig vara helt ofarlig. Den andra som upptäckte en knöl i nacken, visade sig vara någon kraftigt förstorad körtel, men som heller inte var något farligt. Den minskade ner och försvann gav inga men. Det var åratal sen nu och båda mår bra. Självklart vet jag inte vad din knöl beror på, men jag tänker att några andra erfarenheter kan vara skönt att höra, när man sitter och är orolig och undrar gällande sig själv.
Kramar till dig!

2019-10-03 // 07:07:55

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0