Ny salong och promenad
 
Annonslänkar Lyko
 
Jag måste bara få visa hur fint min favoritAmanada som gör mina naglar har fått det på deras nya ställe. Ja Amanda hyr ett rum där men salongen Hair & Care äger lokalerna har sin frisörsalong där. Det var så fint och jag kände mig riktigt avkopplad där. Kändes som att komma på spa, sedan gillar jag lokalen inte ligger mitt i centrum 🙂 Gamla lokstallarna i Mjölby.
 
 
Jag har fixat mina naglar och varit hos min mamma men sedan har jag sagt nej och tackat nej till saker för att vara hemma. Visst är jag duktig 🙂 Jag mår så mycket bättre när jag inte far runt på 10 ställen på en dag. Mindre intryck innebär vila för mina hjärna. 
 
 
Jag måste tänka på att bloggen är mitt jobb och tar väldigt mycket tid och jag måste låta mig ta tid till det nu när jag inte orkar lika mycket. Jag är ju så van att ha 50 saker i huvudet och köra runt och fixa,träffa vänner, fota samarbeten, svarar på mail och frågor, hämta paket i en enda röra osv Men nu när jag inte kan det måste se till att prioritera så jag gör några få saker om dagen. 
 
 
 
Ikväll ska jag ut och gå med Helena, promenera och prata är så härligt. Nya hjärnceller bildas med och så får man både motion och goda råd. För mig funkar det bättre att ses och röra sig samtidigt än att sitta still och lyssna.
 
Ha en toppendag, det ska jag ha. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Rituals har kommit med julkalender nu HÄR 😍
 
Fina lack  till naglarna finns tex HÄR 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lena

Många fina lyktor på hemsidan. Vad heter den du har hängande i förra inlägget?

Svar: Hej, den finns hos Änghems inredning 👍🏻 Kram Lotta
Fyra årstider

2019-10-09 // 14:59:35
Milla

Vad mysigt ställe! Jag tycker det är svårt att hitta en salong att gå till där man trivs, jag har en frisör just nu dessutom som pratar öronen av en, fast bättre det än någon som inte säger nånting alls :)
Vet du, det där med att flänga runt. En arbetsdag ser ju väldigt olika ut för oss alla men det kan i perioder vara viktigt att försöka hålla den någorlunda strukturerad, vilket även förstås gäller en bloggare :) Blir det för mycket som glider i varann så kan det bli tjorvig för huvudet. DÅ behöver man säga nej. Du gör helt rätt!
Jag sitter själv på kontor och jobbar i perioder mycket -och måste tänka på vad jag lägger tid på just då. Har en stressig period just nu och då sitter jag gärna hemma och jobbar för att inte få för många intryck av allt som pågår runt en på jobbet, vanligtvis något jag gillar mycket. Inget är ju "för evigt" - jag lär mig mycket om mig själv vecka för vecka :) kram på dig Lotta

2019-10-09 // 16:40:35

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0