Jag är snäll nu mot mig själv
Annonslänkar Royal design mfl
 
Världens klokaste svärmor ringde häromdagen och sa "du ska vara snäll mot dig själv" Hon hade varit hos en doktor en gång som sagt det till henne. "Du ska gå hem och vara snäll mot dig själv". Det är fina ord tycker jag men kan vara svåra. 
 
När jag kom in i ekorrhjulet eller i spinn som jag säger så fortsatte jag bara för jag var rädd vad folk ska säga. Måste träffa alla fast jag inte orkade, ville fortsätta bjuda fast jag kände att inte orkade osv
 
Att vara snäll mot sig själv är också att förlåta. Jag pratar med mig själv och säger förlåt. Det jag gjorde mot mig själv var dumt, men jag var trött, eller jag blev trött och hela min tid gick till att försvara mig och fly. Sedan blev stressen bara värre och värre. Jag hade posttraumatisk stress för ett år sedan efter Elins cancer, sedan blev det bättre men stugan blev såklart mer att göra och satte igång det igen. På akuten sa att de att det är nu det kommer , 1.5 år sedan behandlingen avslutades, allt var över, 1.5 år sedan är inte mycket. 
 
 
******************
Grape lampa HÄR 
*********************
Det gick så fort bara. Det gör visst det. Bara på en månad var det en helt annat Lotta, men jag har sagt förlåt nu, du har alltid gjort så gott du kan. Du gör så gott du kan och ingen annan har blivit skadad mer än jag själv. Jag är snäll nu. Jag är snäll nu mot mig själv. Jag ger mig själv snälla tankar och tar hand om mig och min tid. Jag känner det ger resultat. Jag kan tom. sitta längre tid vid telefon och dator idag än igår, men det gäller nu att hålla i mina goda rutiner. Motion, mindfulness, sova middag, bra mat, lite skärmtid, vara ute i naturen, träffa någon vän eller släkting så kanske den brännande och isandet i huvudet försvinner men sedan måste jag även fortsätta dra ner på saker. 
 
En dag i taget...
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lotta

Ta hand om dig Lotta ❤️🙏🏼

2019-10-17 // 20:57:36
Linda

Du är så klok. Och ärlig. Lyllo alla oss läsare som får vara med dig i din vardag. Kloka braiga du!
Tack! På riktigt, tack!

2019-10-17 // 21:03:02
Susanne

Du måste vara rädd om dig, tänk på dig i första hand nu. Du gör helt rätt när du drar ner på mycket. Läser din blogg ofta och gillar den väldigt mycket just för att du är du. Många kramar 💕💕💕

2019-10-17 // 23:10:51
Nathalie

Härligt att du tar hand om dig själv på allra bästa sätt🌸 En bra bok att läsa inom personligutveckling är "Vägra följa John". En mycket bra bok om hur vi människor fungerar, kroppen, känslorna, tankarna osv 🙂

2019-10-18 // 13:18:26
URL: http://arvaken.blogg.se
Christine

Helt rätt fina du, du måste vara snäll mot dig själv. Är så tacksam för att du skapar en blogg som ger mig så mycket nöje att läsa, men förstår om du gör mindre här inne en tid. Du först, resten när du orkar. Varm kram❤️

2019-10-18 // 18:54:31
Ann-Mari

Hej!

Håller på att tillfriskna från ett tre år lång utmattning och den bästa läxan var att vara snäll mot mig själv och säga nej oftare. :)

2019-10-19 // 20:36:24
URL: http://annmarinordling.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0