Tapeter, provmåla och sängbord
 
Annonslänkar Mio och annonsamarbete Happy Homes mfl
 
Elin håller på att pynta på rummet och sätta in sin gran som hon köpte för några år sedan. Blev lite nostalgisk och sa att det är kanske sista julen som du pyntar hemma. Jag kommer hem på jul sa hon bara helt lugnt, vi får se när jag flyttar. Elin är så cool. Hon tar livet som det kommer, just nu är hon nöjd med livet, jobbet, pojkvän osv . Lugn, harmonisk och lycklig. Det smittar mig. 
 
 
Ja nu var det ju tapeterna jag skulle skriva om och butiken Happy Homes som jag besökte häromdagen. När jag kom in där fick jag en sådan skön feeling. Jag kan ha svårt för affärer men där hade de inrett så fint nu med inredning, tapeter osv och ska fortsätta bygga om. De hade skön musik på och jag gick omkring där och bara nöjt. Berömde dem och sa att det är bara kaffet som saknas. Tjejen i kassan visste inte vem jag var men en kaffe får du gärna sa hon och vips så hade jag en kaffe i handen 🙂
 
 
 
Happy Homes ligger på industrigatan i Linköping. Det är lätt att parkera och bara åka in. Jag kan rekommendera er att kika där på allt fint. Jag ska tillbaka och hämta mina tapeter i början på december och då ska jag handla några saker till som jag såg sist. Det enda jobbiga med att gå in i en sådan butik är ju att man blir så sugen på tapeter, gud så många fina tapeter det finns att välja på. Här på Happy Homes har jag handlat många gånger senast när vi gjorde iordning hallen. 
 
 
Tapeterna har jag ju visat er många gånger, Lexington som jag drömt om att ha i många år. Den här stugan har ju funnits i min dröm i många år, nu får jag förverkliga den bit för bit. Vi ska provmåla väggarna i vardagsrummet så får vi se när Personligt måleri kan komma. 
 
 
 
Jag har också beställt sängbord, 2 st till vårt sovrum och 2 st till barnens . Vet ej vilka vi ska ha ännu eller barnen men jag gillar både marmor HÄR och kalksten HÄR  så jag valde lite olika. 
 
 
Nu längtar jag jättemycket efter att sätta igång i stugan med målning och tapetsering, vi får se när det blir. 
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lilla i

Åh vad mysigt det ser ut! Och vad fint det är att läsa om hur bra ni har det och njuter. Har följt dig/er i många år nu, är så glad för er skull!

2019-11-26 // 20:48:12
URL: http://husochtradgard.blogg.se
Lovisa

Vilken fin butik! Roligt när man får en hel upplevelse istället för "bara" tapeter. Gulligt med kaffet också, bra service ☺️👍

2019-11-27 // 05:33:39
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0