Önskar er en fin fredag med massa mys
 
Annonssamarbete Maria Nila, annonslänkar Lyko, HM, Ellos
 
Godmorgon vänner, har ni det bra? Jag klarade av några timmar hos grannen igår på fika med vänner. Kändes bra och sedan en promenad med Maria. Idag ska vi göra lite annat pyssel, jag har ju sagt att jag inte ska berätta allt för er. Jag tränar på att vara lite mer anonym för jag har märkt att jag behöver det  😄 I helgen ska Kalle och jag umgås med Elin , det ska bli mysigt. Hon har ju tid med gamlingarna så mycket nu...hi,hi...
 
 
***** Vinterjacka gammal Stadium ****
 
 
Gammal topp och kjol, liknande kjolar finns HÄR och strumpbyxor kan liva upp det finns HÄR 
 
 
Tack för ni skriver och läser, skickar mail och är delaktiga och fina medmänniskor i vårt liv ❣️. Ibland behöver orden komma ut. Jag tänker ofta att jag vill skriva mer men Elin är redan så långt fram och jag tror hon ibland kan uppleva lite det lite jobbigt att jag är kvar här och ältar och att jag fortfarande behöver skriva om det här och har det svårt nu. Hon har ju haft sitt svåra och vårt kom efteråt.
 
Å andra sidan är jag lycklig att hon mår så bra vilket var målet med allt och å andra sidan måste jag få fortsätta känna och få vara jag. Livet är komplicerat och underbart på samma gång och har vi släppt in er på resan så vill jag fortsätta dela. Dela mina tankar av allt som händer och av det jag känner att jag behöver dela.
 
 
***** Fick troligtvis rosacea efter en influensa förra året, är rödflammig runt näsan. Bryter ofta ut efter en tuff period. Har inte sökt för det. Under min hjärntrötthet har även näsan isat och blivit kall. Doktorn sa att kroppen kan proritera bort delar av kroppen under stress som tex näsan. Så blev det tydligen för mig, men är bättre nu. Bara huvudet som isar och jag blir trött och inte orkar. Jobbar på det *****
 
 
 **** Min räddning i livet...typ :) . Bareminerals , man har olika nyanser sommar och vinter, Foundation HÄR , Poder och Foundation HÄR , puder HÄR *******
 
 
Ibland vill inte orden komma ut och ibland går tangenterna och tankarna av sig själv. Igår när jag var på tjejfika fick jag höra att jag såg pigg ut i alla fall och jag tänkte även ge er lite tips. Ni är många som läser här, igår var ni ca 4500 stycken olika människor. Många av er går in och läser flera gånger om dagen. Ni bor över hela landet, några av er bor utomlands. Ni är i olika åldrar, mest kvinnor men också en hel del män som tex min mans manliga arbetskamrater. Säger extra hej till dem idag 👐🏻 Att läsa av statistik kan vara ganska roligt faktiskt, men jag gör inte det så ofta. 
 
Ni är intresserade av olika saker och därför är mitt mål att bjuda på variation av mitt liv. Livet har ju så många delar. Att man är hjärntrött tex är inget som kanske syns utåt när man möter en sminkad Lotta. 
 
 
Veganska produkter som jag börjat använda, masken finns HÄR ( koden Andersson20 ger 15% rabatt hos Maria ) 
 
 
***** Uppdateringen i telefon gör en snyggare än vad man är..hi. hi. Slät som en barnrumpa , kommer alltid vilja fota mig med mobilen nu  🥰 *****
 
Jag har lagt några tips här idag på produkter jag tycker om, provar nya hårprodukter nu också som har gjort mitt hår lent och fint. Har haft prblem med risigt hår och fett i hårbotten som blivit mycket bättre nu. Visar mer en annan dag och delar också en rabattkod här ovan om någon är intresserad. Mitt hår är ganska slitet nu men nästa vecka ska jag på en renovering till frisören. 
 
Nu önskar jag dig en fin fredag med massa mys
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Annonslänkar 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anna

Hej! Tycker du har så fina glasögon, vad är de för märke på dom?

Svar: Hej, Tack! Morris från Synsam , finns bara i butiken. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-11-01 // 14:36:21
Hanna

Men ååh vad är det för en mobil som har en sån bra kamera? :) Tycker dock att du ser toppen ut ändå. Kram

Svar: Hej, iPhone X men jag skulle gärna vilja skaffa mig den senaste 😄 kram Lotta
Fyra årstider

2019-11-02 // 21:10:26

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - hall
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Stugan - vinter
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0