Nöjda kunder
ANNONS Bixia
 
Varför har Bixia valt att jobba med mig och bloggen under flera år, kanske ni undrar? Det finns flera olika anledningar till det, ett av dem är att sprida vilken skillnad valet av el gör för vårt klimat. Vi pratar väldigt mycket om flyg och mycket annat men att välja förnybar el är det inte lika många som har kunskap om.
 
Detta gör en stor skillnad för miljön och här finns mycket jobb att göra för att synliggöra det och där får jag och bloggen möjlighet att berätta det på ett enkelt sätt till er. Du kan bidra med att minska koldoxidutsläppet genom att köpa förnybar el utan att du ändrar dina vanor eller avstår från något.
 
 
 
Bixia jobbar med med hållbarhet genom främst förnybar och närproducerad el som jag brukar berätta om, sedan kommer också elanvändning, användarvänlighet & kundupplevelse samt samarbeten som en viktig del också. 
 
 
Bixia har också enligt en ny mätning av YouGovs BrandIndex det varumärket som varit bäst på att skapa ambassadörer, alltså nöjda kunder som rekommenderar varumärket till sina vänner. Resultatet visar att Bixia var det varumärke som haft den största ökningen i Brand Advocacy-poäng det senaste året. Jättekul tycker jag som fått jobba med dem nu länge. 
 

Bixia tror att om man får en relation till de som producerar elen, som även oftast är våra bönder, så är det lättare för människor att ta till sig den kunskapen. Dessa producenter är klimathjältar och hjärtat i hela Bixias verksamhet. 

 
 
Bixia har även ökat sin kundnöjdhet dubbelt så mycket som sin konkurrenter i elbranschen och här får också jag genom bloggen vara en liten del i att sprida detta arbete. Vill du också bli Bixiakund och få förnybar el så kontakta gärna Bixia HÄR så hjälper de  dig med alla frågor.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0