Matbord
 
Annons Nordiskarum.se
 
Jag brukar få många fina ord helst på instagram att ni tycker jag inreder fint. Jag vet att ni är många som läser här, men det lättare att kommentera på instagram än på bloggen. Det finns så många som kan det där med inredning bättre än jag som är duktiga på att plocka ihop saker från loppis till nya saker och få till sitt hem men jag gör det på mitt sätt och med många olika stilar både inne och ute, i stugan eller hemma.
 
Jag inspireras av många andra och har alltid önskat många olika sorters hem för att kunna ha många olika stilar. Nu följer jag inte en röd tråd utan har lite olika stil på olika ställen. Det där med att inreda har funnits med sedan jag var liten och pysslandet är det roligaste intresse jag har.
 
 
***** De här grå stolarna skulle jag gärna kunna tänka mig hemma *****
 
 
I stugan och hemma har jag ju valt olika stilar, skulle jag få en våning i stan eller ett hus i fjällen skulle jag ytterligare vilja skapa två till stilar. Nu har jag inte möjlighet till det men drömma går ju 🙂
 
 
 
När jag tittar in i en butik som Nordiskarum.se så funderar jag ju först vilken stil ska jag ha, vad kan passa in i det rummet som jag vill skapa? Vad kan jag köpa på loppis , ärva osv som jag kan ha till den stilen och vad ska jag köpa nytt. Det handlar ju också ofta om vad räckerna pengarna till? Jag kan ju heller inte bara köpa allt jag vill ha utan måste kompromissa och även tänka miljösmart. Dessa två stolar från Nordiskarum.se tycker jag är superfina på olika sätt. 
 
 
 
I stugan vill jag ha mer trä, mer värme. Där är drömmen att ha en sådan där fårskinnsfotölj framför brasan. En sådan skulle jag tex. inte köpa att ha hemma men i stugan skulle det bli supermysigt. 
 
 
Jag tycker det är fint att köpa bord och stolar för sig och blanda två olika träslag. Hemma gillar jag det ljusa, vita och i stugan tycker jag det bruna i trä gör sig bättre. På Nordiskarum.se finns många olika sorters matbord beroende på vilken stil man vill ha och hur stort man bor. Hemma i köket så är jag också på gång att göra om, men stugan har haft prioritet för vi vill komma ordning här först. Hemma har det blivit bord och stolar i samma serie men nästa gång kommer jag nog välja bord och stolar för sig. 
 
 
Skulle jag inreda ett sovrum hemma nu så skulle jag välja en blommig tapet som jag redan har och så gärna en sådan här sänggavel i den här superefina blå färgen. Tänk er denna till min Ralph lauren tapet.
 
 
En fluffig matta att sätta ner fötterna på när jag vaknar är något jag tycker väldigt mycket om. Hemma blir det lite mer silkiga grå och här i stugan lite mer åt canvas, Lexingtonstilen som jag kallar den. 
 
 
Dessa sängbord var ju också toppenfina att sätta på väggen och slippa ha på golvet när man ska städa. De här stilen förknippar jag med skärgård när jag ser. 
 
Ja det finns så mycket fint och inga rätt och fel. Mina barn säger att det är för mycket kuddar i soffan både hemma och i stugan så det ska man ha tycker jag och så en bukett blommor på bordet av något slag. Kolla in Nordiskarum.se för lite inspiration där jag har hämtat dessa bilder och deras fina sortiment.
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0