Åsens by
Annonslänkar iDeal, Ellos och Glossybox
 
Igår när vi varit på hotellet Box på övernattning och spa så hade mamma en önskan att inte vara hemma på sin 70 års dag. Söndagen var hennes riktiga födelsedag men vi firade den på lördagen tillsammans med min syster och alla släktingar med middag och spa på hotellet, men idag tog vi en liten spontantur. 
 
Bilder från mobilen 
 
 
Så vi tog en liten extratur för att äta lunch någonstans. Jag älskar små ställen ute på landet i små gårdar osv och vill upptäcka mer runt omkring här i Sverige så vi åkte till Småland Åsens By där jag även har fotat bröllop för många år sedan. 
 
 
I Åsens by var det denna helg öppet på cafet och man kunde äta lunch och få fika. Hemlagad och väldigt god mat och mamma som älskar gärdsgårdar och röda stugor tyckte det var mysigt och fick en glasburk av Kalle att lägga sina saffransskorpor i. Min bonuspappa som drivet lantbruk var full av beundran hur fint de sköter Åsens by. 
 
 
Jag vet att mina läsare tycker om när jag tipsar om sådana här ställen och jag hoppas att jag själv snart ska må bättre så jag skulle kunna åka omkring och visa er sådana här platser. Tyvärr är jag inte bra än och hoppas nu denna veckan komma till en läkare. Det blir bra får man tänka även om jag har lite konstiga symptom just nu. 
 
Ha en bra dag, vi ska till sjukhuset och höra så Elins alla prover är bra efter hennes leukemibehandling. Det var länge sedan nu vi träffade en doktor men nu har det gått 2 år sedan behandlingen avslutades och nu var det dags att följa upp igen. Skönt att de gör det.
 
Ha det bra fina läsare
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
IDeal fortsätter smygstarta sin 50% på allt HÄR och Ellos HÄR  
 
Dagens julklappstips
 
Glossybox passar utmärkt som julklapp till både kille och tjej HÄR , Elin var väldigt förtjust i det för några år sedan och skulle gärna vilja ha dem nu med
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Emma

Tack för tipset! Dit ska jag ta med min familj i sommar, tror vi kommer älska det!

2019-11-18 // 12:08:32
Sanne

Hej! Jag följde dig slaviskt när jag var 19-20.. det är 12 år sedan nu. Däremellan kom barn, heltidsarbete hus och separation emellan och tiden att följa bloggar var obefintlig. Genom åren (I pyntningstider) får jag ofta feeling för ditt konto. Jag älskade hur du pyntade och tyckte ni hade det så himla fint. Jag ville därför bara säga hej . Det kändes som att man träffade en kär gammal vän när man gick in här. Du har det fortfarande lika fint! Jag önskar dig all lycka och välmående. Tack!

Svar: Men å vad jag blev glad och tack för alla fina ord. Det har hänt mycket på dessa år men kärleken till bloggen och få jobba är detsamma. Jag älskar pysslandet. Kram Lotta ❤️❤️
Fyra årstider

2019-11-18 // 16:49:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0