Att ha många som man älskar
Annonslänkar Royal design, Newport, 
 
I helgen när jag var i Österlen var svärmor och svärfar i stugan med min man . Min svärmor hade bakat 3 olika sorters kakor som hon ställt in i frysen. 
 
 
Vinglas här, muggar här ,  vita bestick här, 
 
 
 
Sedan igår kom pappa och sambo som fxat allt med båten och mamma och sambo fixade disken och hjälpte till i trädgården. Jag är så glad att jag har mina föräldrar som får vara med mig och får uppleva det vi gör nu,  att de får vara med och se hur vi förverkligar en dröm. När vi satt alla i vårt lilla hus igår blev jag så rörd. Mamma som var så nära att gå bort  för ett år sedan och fick göra sin gastric bypass operation och pappa som också varit dålig ett flertal gånger för hjärtat. Igår kunde alla vara med.
 
*******
 
Nya äggkoppar här 
 
 
 
Lykta här 
 
Att ha skilda föräldrar påverkar en hela livet. Det blev bra för alla tillslut. Jag är så glad att min mamma vågade ta beslutet att skilja sig och inte gick olycklig för nu är det bra för alla och vi kan umgås. Min mamma och bonuspappa och har bjudit min pappa till jul osv och pappa och jag har fått en bra relation när jag blivit äldre. Allt blir så mycket enklare om alla är snälla och försöker och att kunna gå vidare och acceptera att allt är inte perfekt hela tiden men vi försöker så gott vi kan.
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Pernilla

Så fint skrivet! Och så härligt att ni alla kan umgås nu och att de kan glädjas med er.
Hoppas ni får många fina år och stunder tillsammans framöver.
Stugan är ju så fin också! Så härligt att få följa er här också.
Kram P

2019-05-15 // 11:53:28
Lena

Så fint skrivet! Min pappa gick bort i november efter en kort tids sjukdom. Så jag känner igen dina känslor. Att få ta vara på varje stund. Förra sommaren var en sådan tid för oss. Familjen gjorde mycket tillsammans med mamma och pappa. Bl.a hyrde vi hus i byn där farmor kom ifrån och pappa hann vara med oss och guida och visa hennes barndomshem och alla ställen han hade minnen kring. Det känns skönt att vi hann detta, så passa på att njuta av varje dag tillsammans! Kram Lena❤️

2019-05-15 // 12:40:38
Lovisa

Alltså, det är SÅ fint. Så glad för eran skull!

2019-05-15 // 12:58:27
URL: http://www.inredningbycadla.se
Carola

Oj så sant. Jag kan bara hålla med. Jag har också skilda föräldrar och vi kan alla umgås på jul och ibland på midsommar. Känns gott i hjärtat, och som du säger att man får vara tacksam för det som blir bra. Groll får man lägga bakom sig. Vi har humorn som en enorm kraft i hela familjen. Att kunna skratta åt en massa tokigheter ger energi! Du har en så fin blogg och väldigt fint språk. Man kan liksom känna igen sig. Lycka till med nya stugan! Kul med mål som förverkligas! Kram från mig 😃

2019-05-15 // 14:05:30
Joakim

Visst är det, KÄRLEK is "the chit" (ell hur stavas detta nya ordspråk på eng)? 🤔.. 😊 ❤️ 👍

2019-05-15 // 20:31:39
URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se
Rebecca

Jag blev så glad när jag läste det här inlägget! Först tänkte jag "vad fint att din mans föräldrar var med o pysslade i stugan och vad gulligt av din svärmor som hade bakat och lagt in i er frys". När jag läste vidare ser jag att även din mamma med sambo och pappa med sambo varit där och hjälpt er och tänkte "vad härligt med så stor familj och många som är där för er och hjälper till och kan dela detta med er". Och så skönt att alla kommer överens! Jag förstår att du är glad och tacksam över att era föräldrar kan vara med i detta. Inget är självklart i livet och jag vet hur lätt allt kan vändas upp och ned. Man får vara tacksam för den tid man har, när man har den. Jag har bara en förälder kvar (och min man inga) och många ggr har jag önskat att de hade fått vara med längre. Min mans föräldrar gick bort när han var väldigt ung, så dem fick jag aldrig träffa, trots att vi varit ihop i många år nu.
Är så glad för er skull och er stuga!
Kram på dig!

Svar: Ja det har varit en krokig väg hit men nu kan vi umgås och har gjort länge och det är så härligt. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-05-16 // 07:20:07

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0