4 år idag och vi har gått vidare
 
Jag tror ni är många som följt mig minns inlägget idag för 4 år sedan, när jag fick skriva ut det fruktansvärda att vi fått veta att Elin vår dotter fått leukemi. Det var den mest fruktansvärda dagen i mitt liv och ännu mer fruktansvärt att hon satt på skolavslutningsdagen och tappade allt sin långa hår. Allt blev så på riktigt då.
 
Sedan väntade en fruktansvärd tid, men samtidigt en tid med mycket glädje. I all sorg och allt det svåra blev vi starkare, våra familjer slöt ihop sig som en pakt och vi fick alla våra roller för att hjälpa varandra. Närmsta vännerna slöt sig upp kring oss och erbjöd hjälp på olika sätt, och jag fick möjligheten vara hemma och jobba med bloggen och ta hand om Elin och att hon kunde ha skola i hemmet som var Elins önskan. 
 
Det är som en annan tid nu, jag kan ibland inte förstå att det är vår familj det drabbade. Har det ens hänt oss? Vi har släppt och lever vidare. Elin tar studenten och ska dansa bal med sin pojkvän. Hon har en del biverkningar som hon får lära sig leva med och hon kommer troligtvis inte kunna jobba heltid till och börja med. Vi har gjort utredningar på hjärnenheten m.m . Men Elin är en underbar positiv tjej som ser möjligheter, som vill göra sitt bästa i allt och vill ha kul så hon lever livet och går inte omkring och grubblar. Hon bär med sig en stor erfarenhet och vet vad livet går ut på och får lära sig att leva med sina svårigheter som många av oss andra.
 
Nu är det 3.5 år till så är Elin friskförklarad. Du hittar alla inlägg om Elins cancerresa HÄR. Jag har förstått att det jag skrivit betytt mycket för andra som också genomgår cancer i familjen.
 
Nu ska jag ta mitt kaffe i stugan och ikväll kommer mina föräldrar , mina mans föräldrar och barnen hit så ska vi fira morsdag tillsammans. Livet fortsätter och vi försöker ta vara på det var eviga dag.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Jag började följa din blogg då för 4 år sedan. Du skrev och reflekterade så fint över er situation utan att vara bitter och ge upp. Jag har beundrat dig för din styrka och optimism i allt det svåra. Jag är så glad för er skull att ni har det så bra nu ♥️ Mvh Åsa

2019-05-25 // 14:08:35
URL: http://www.asasblogg.com
Sanna

herregud vilket fruktansvärt besked men vad otroligt glad jag är att det gått bra för henne och att ni blivit starka hela familjen

2019-05-25 // 18:26:48
URL: http://sannaandersson.com
Joakim

🙏❤️😇

2019-05-26 // 00:00:14
URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0