Tunt hår
Annonslänk Bangerhead
 
Jag var hos frissan igår och hon säger alltid att jag fått så tjock hår, kolla på denna bild så mycket tunnare hår jag hade för några år sedan. Jag hade svårt att få ner längden och så var jag också påverkad av lite inre stress när Elin var sjuk. Jag började med Bain prevention först och hairtalk. 
 
 
 
Nu har jag nästan lika långt hår som när jag hade hairtalk, men jag har bara mitt eget hår. Sedan jag började med schampoot Keraste bain preventain HÄR är mitt hår mycket tjockare och skaffat sig massa nya hårsäckar. Trodde inte man kunde få så tjockt hår när man blev äldre 🙂 och om det är hälsan eller schampoot eller hairtalk vet jag inte, men jag är så glad för det. 
 
Dags för lite lunch här och sedan ut och sätta lite frön 
 
Ha det fint
 
Kram Lotta 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Annie Myre'n

Hej 😊 undrar bara vad hairtalk är? Kramen Annie Myre'n

Svar: Löshår 😄som jag hade ca 1 år , kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-06 // 18:38:28
Amanda

Plus en grym frisör som inte sliter på ditt hår ;)!!
Utan gör skonsamma behandlingar!!

Svar: Hon är bäst den där Amanda på Leanders 😘😘 kram vännen
Fyra årstider

2019-03-06 // 18:40:44
Isabell

Har precis samma problem som du haft. Tunt hår som aldrig blir längre. Äter priorin men tycker inte det hjälper. Har köpt dett schampoo. Men vad använder du för balsam till? Hittade inget i just den serien?
Tack på förhand 🤗

Svar: Hej, jag har använt olika balsam och det har funkat på mig. Inget speciellt är svaret 😄 kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-06 // 21:37:58
Magdalena

Hej!
Har följt din blogg i många år, tack för att du delar med dig. Är i någrlunda lik situation som dig med ett barn som varit sjukt i 9 år, fast i anorexi, detta hsr slitit enormt på mig och jag är väldigt tunnhårig av all stress och oro. Hairtalk kan jag dessvärre inte ha då jag har för lite hår och de syns igenom, men min undran är dels över schampot men även om du äter något kosttillskott?

Svar: Hej
Hairtalk har enorma möjligheter , min dotter satte de på fast hon hade knappt inget hår, men det är ganska dyrt. Men schampot skapar nytt hår även om det tar tid. Jag har inte ätit kosttillskott , jag är för virrig för att komma ihåg tabletter 😄 men det är säkert bra komplement 😘 kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-06 // 22:08:41
Magdalena

Hej!
Har följt din blogg i många år, tack för att du delar med dig. Är i någrlunda lik situation som dig med ett barn som varit sjukt i 9 år, fast i anorexi, detta hsr slitit enormt på mig och jag är väldigt tunnhårig av all stress och oro. Hairtalk kan jag dessvärre inte ha då jag har för lite hår och de syns igenom, men min undran är dels över schampot men även om du äter något kosttillskott?

Svar: Hej, jag har inte ätit något kosttillskott. Min man brukar köpa tabletter men jag är så glömsk s¨jag äter inga :) Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-07 // 14:59:23
Rebecca

Åh jag önskar Keraste bain preventain hade funkat på mig så som du beskriver det gjort för er. Jag köpte det för längesen då då tipsat om det förr. Har kört det ett bra tag nu, men tyvärr ser jag ingen förbättring. Har tappat mycket hår i flera år nu och kör även hårtabletter. (De hittar inga "fel" vid provtagning och säger att det förmodligen är stress. Dock tycker jag den borde ha minskat betydligt vid det här laget..?) Men ska man kunna bilda nya hårsäckar alltså? Ska schampot verkligen kunna göra det? Borde jag alltså köra på med det ännu längre i hopp om nya hårsäckar?
Kramar

Svar: För mig har det stimulerat hårsäckarna och fått mycket hår, men det hänger säkert ihop. Mitt hår mer än två år innan det blev så här. Elin hade fått tipset på en cancersida där många tipsa om den. Hoppas ditt hår också blir bättre . Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-08 // 06:46:33
Carina Johansson

Har köpt detta schampot nu & funderar om du bara använder detta eller varvar du med nåt annat?
Tycker du alltid har så bra tips ❤️

Svar: Använd det där schampot gärna ett halvår ett hår så nya hårsäckar bildas, det tar flera år innan håret blir tjockare men det har funkat för mig och flera andra. Kram Lotta ❤️
Fyra årstider

2019-04-09 // 22:35:12

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0