Lyse i träden
I annonssamarbete med Philips
 
Vi har väldigt många stora träd på vår tomt, ett lönn precis utanför vårt hus som också ligger ganska nära vårt uterum där vi sitter mycket på sommaren. Jag har i många år funderat på att lysa upp det här trädet med belysning så när jag fick förfrågan att prova och se hur det skulle bli med Philips Hue belysningssystem så tackade jag ja direkt. Det här skulle bli spännande att få se. Jag vill gärna kunna anpassa ljuset efter årstider osv och med Hue belysningssystem finns alla möjligheter. 
 
 
Kalle hjälpte mig att placera lamporna under vår stora lönn, ja Findus var såklart med. Kabeln fick ligga lite provisoriskt på gräsmattan så länge.
 
Hue produkterna finns i många olika sorters lampor beroende på vilket användningsområde man vill lysa upp. Den här uplighten passade bra för just detta träd. Man kopplar även in en såkallad brygga som går direkt till appen i din mobil eller iPad. Väldigt smart system. 
 
 
När lamporna var installerade under trädet var det dags att ladda ner appen för att kunna bestämma vilket ljus vi ville ha.  Där kunde man se att utomhusstrålkastarna/spotlightsen har över 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt. Het galet vilket utbud och allt för att kunna anpassa lyset i trädgården.
 
 
Du kan ställa in scheman via appen så din uteplats tänds automatiskt vissa tider, samt även aktivera geo-sense funktionen så att lamporna lyser upp om man är i närheten. Perfekt för att få ett varmt välkomnande till huset eller för att undvika inbrott när man ex. är bortrest. Allting styrs genom mobilen, så du kan sitta vart du vill för att styra ditt ljus. Du bestämmer vilka tider det ska tändas och släckas osv.
 
 
Kolla vad fint 😍
 
 
Man kan ha olika ljus för olika användsområden tex. så kan det vara lite coolare med blått ljus vid poolen, lite mer rosa på våren och mer gult på hösten. Har man fest så kan man låta belysningen anpassas sig till musiken för att maxa upplevelsen.
 
 
Om man aktiverar ljusterapifunktionen “Wake-up Light” så börjar lamporna lysa upp på morgonen som en soluppgång och som en solnedgång på kvällen. Hur fint är inte det!
 
Kalle och jag blev väldigt positivt överraskade över hur systemen med lyse har utvecklats och vilka otroliga möjligheter det finns att belysa sin uteplats. Jag är jätteglad vi fått prova detta Hue ljussystem från Phlips som vi gärna skulle vilja ha mer av nere vid poolen och i fler träd. Så himla fint att komma hem och lönnen lyser så vackert på kvällen. 
 
Du hittar hela Hue ljussystem HÄR 
 
Kram Lotta 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Pernilla


Det blev väldigt fint med belysningen👍👍

2019-03-06 // 05:35:50
URL: http://blingflickan.blogg.se
Hanna Karlsson

Vilket bra samarbete! Kul att få se vilken teknik det finns. Jag har inga stora träd att lysa upp men skulle gärna lysa upp vår uteplats. Det skulle vara så fint!

2019-03-06 // 05:54:17
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Lovisa

Fint, och smart! Vi har flera stora träd som skulle vara fina att lysa upp. Är systemet dyrt?

Svar: Hej
Ja det kostar en del i början om man vill koppla in bryggan osv där man kan styra ljus m.m men trädgårdsbelysning har ungefär samma priser på olika butiker om man ser vad denna kan bidra med. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-06 // 12:53:48
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0