Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLika mycket som jag flyttar in så flyttar jag ut
Annonalänkar Ideal 
 
Tänk när det ser ut så här ......
 
Så skönt med helg och ha Kalle sovande i sängen och han får sovmorgon. Jag älskar se när han får sova på morgonen, han gillar ju det och han behöver mer sömn tror jag. Jag kan ju gå upp när jag vill nästan alla dagar. Igår la vi det bud på stugan med sjötomt som var vårt högsta bud utifrån det lånelöfte vi fått, tyvärr så räckte inte det. Stugan är värderad till lite över 5 miljoner, så ni kan tänka er att det var en chansning. Vi kom ändå ganska nära och har fått ett väldigt fint lånelöfte inför andra husköp och nu vet vi vilka vi kan buda på direkt. Ägarna till stugan vid sjön Sommen får sälja till någon annan lycklig ägare och har varit väldigt trevliga och vänliga mot oss och väntat på svaret från banken.
 
Jag kommer inte lägga ut någon bild här, men kommer stugan ut på Hemnet i vår ska jag tipsa er alla. Den är ljuvlig! Liten men fantastiskt läge. Att köpa i sjön Sommen har vi tänkt tidigare att det är för dyrt för oss men vi ville ändå prova för den här läget var underbart och ägarna ville sälja till bara oss. Här omkring är sjötomt och hus väldigt dyrt vid vissa sjöar .Lika mycket som jag flyttar in så flyttar jag ut. Nu blir det spännande att se vad som kommer ut i vår och vår förhoppning är att hitta ett större hus och inte lika högt pris. För oss kan det ligga vid en vanlig sjö osv. Nu fick vi den här chansen och tog den, det gick inte hela vägen hem men nu kan vi fortsätta aktivt att leta i vår och vågar åka på husvisningar som vi inte tidigare trodde att vi kunde. 
 
 
Så pirret fortsätter och allt ligger framför oss. Min målbild är fortfarande att kunna ta kaffe på en egen brygga och nu när vi har vårt lånelöfte kan vi titta på många fler objekt. Tjohoo så kul det ska bli! Tack för ni är med och peppar i letandet. Nu kör vi igen 🙂, redan imorgon ska vi åka och titta på nya. 
 
 
TIPS!! iDeal köp 1 , få en gratis... kolla in det HÄR 
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Helene

Vad synd det inte gick hela vägen, men vilken glädje du fått känna dessa veckor och kanske har du sett hur drömmar väckts till liv... Då måste man ändå erkänna, att ta ut lyckan i förskott är aldrig förgäves även om slutmålet inte blir som man tänkt sig.
Ha en fin dag!
Kram

Svar: Tänk att vi kommit hit, först en massa år som vi kunnat och nu är vi här och kan köpa någonting om vi vill. Jag är så glad för det. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-23 // 09:07:28
Milla

Å Lotta det var tråkigt att höra men du realiserar så bra hur du tänker. Ni har ju kommit en bit på väg nu med lånelöftet och det konkretiserar ju vägen framåt. Tänk att det här med sjö blir så ofantligt mycket dyrare. Vi bor jättenära Mälaren men har inte sjötomt och steget till det är helt orimligt när det gäller året runt boende, men det går förstås att dra nytta av närheten ändå.
Håller så på dig o drömmen, tror det sporrar många! Du har skrivit om sparande tidigare, ett ämne som alltför få skriver om. Vore kul att läsa mer dina tankar om det, hut det kan hjälpa till på vägen att realisera drömmen. Jag har hittat flera inspirerande konton på sistone på IG i ämnet, känns kul. Ha en fin dag Lotta! Kram Milla

Svar: Hej, ja du fina Milla, jag är faktiskt inte jätteduktig på sparande men jag har arbetat upp mitt företag som har en väldigt fin vinst och bra omsättning med lite kostander och jag har en väldigt bra lön som gör att vi kan köpa ett till hus. Sedan ska ju jag ha huset att inreda och jobba i så jag kan ju tjäna på att köpa det men det förstår inte banken som tycker min bransch är svår:) Sedan är det såklart positivt att kunna visa att man har pengar på banken och det jobbar på, men jag är bättre på att jobba och ha en omstättning i mitt företag än att spara. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-23 // 09:31:02
Mia

Håll drömmen levande!! Rätt som det är så hittar ni en stuga!
Kram🙂

2019-03-23 // 10:22:42
Lovisa

Fortsätt kämpa mot drömmen, snart sitter du där på bryggan! ☺️

2019-03-23 // 11:28:45
URL: http://www.inredningbycadla.se
Maria Gunnarsson

Men fasiken så jäkla trist :-( Men så är det, och ER stuga väntar på ER därute någonstans :-) Vi var med och bjöd på flera innan vi hittade vår lilla stuga på sjötomt vid Sommen, på tisdag ska vi till Boxholmskommun för byggsamråd, ska bli så kul att få sätta grävmaskinen i den lilla stugan riva, schakta gjuta platta och sen bygga huset :-D längtar som en tok!! Lycka till nu ER stuga finns därute och väntar på just ER!

2019-03-23 // 16:32:20
Julia

Hej! Varför inte köpa en tomt med sjöutsikt i Blåvik och bygga nytt? Det blir nog inte dyrare, och det blir en ännu roligare bloggresa att följa! Mina föräldrar hade sjötomt där förr, underbart litet ställe vid Sommen! Finns lediga tomter nu! Lycka till med allt!!

2019-03-23 // 16:42:04
Eva

Synd att det inte blev som du hoppats men se detta prospekt som en övning inför nästa budgivning. Det är en liten egen värld det där med budgivning det förstod jag när min äldste skulle skaffa eget bo. Lycka till nästa tillfälle!

2019-03-24 // 11:27:22
Annika K

Men.. om säljarna vill sälja till er så kan de ju det.
De måste ju inte ta högsta budet de får in.

Svar: Hej, ja det stämmer men vårt bud var för lågt . Vi kunde inte baetala så mycket som de ville ha. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-24 // 20:40:02

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0