Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHur gick det på banken?
Annonslänkar MIo
 
Ja idag har vi varit på banken, vi har ju känt att det ska gå bra men såklart har vi varit nervösa. Om vi köper den här stugan med sjötomt så är det väldigt mycket pengar och ett av det största besluten vi gör i vårt liv så visst känns det. Vi är superpirriga både Kalle och jag, lite skräckblandad förtjusning men å vad vi längtar och det känns rätt. 
 
 
Vi vet vad vi vill och vad vi kan och nu är vi här efter en lång resa tillsammans. Genom tuffa tider och genom fina tider och nu vill vi förverkliga drömmen om ett hus vid vatten. Kanske är det stället vi bor på senare i livet så vi vill välja plats med omsorg.
 
 
När det ändå kändes så bra så tog vi en sväng även till Mio för att kolla möbler. Den HÄR soffan tyckte Kalle var fin, den blir nog förstor sa jag 🙂 Det är ett litet hus. 
 
 
Den HÄR soffan då sa Kalle och sjönk ner i världens skönaste soffa . För dyr sa jag, det höll han med om.
 
 
Jag funderade lite på matbord och stolar. Ska man ha trä eller vit? Skandinavisk, lantlig eller Newportstil? Gillar stilen på dessa stolar HÄR men kanske ljusgrå eller i vit?
 
 
Ja det HÄR bordet och den HÄR stolen tycker vi är fina. Något som inte liknar det vi har hemma och runt bord är så snyggt. 
 
Ja men hur gick det med lånelöftet då? Det lät bra, det kändes bra, och vi gick där ifrån med en skön känsla i magen , men vi fick inget med oss idag. Vi tar bara ut glädjen lite i förskott och vad som än sker så finns det nog en mening med det. Sådana är vi 🙂 Om några dagar vet vi säkert. Rätt spännande livet ändå. Nu väntar promenad med min bästa vän Maria. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Spännande ✌️😀♥️. M.vh Åsa

2019-03-13 // 19:35:37
URL: http://www.asasblogg.com
Ullis

Efter att diagnostiserats med bröstcancer -15 köpte vi vår drömstuga vid havet i Kalmarsund som vi nu renoverar med varsam hand. År -18 fick jag åter cancer, nu tyvärr obotlig😏 Mår väldigt bra och lever verkligen hör och nu. Går inte och oroar mig ett skit. Köpte nyligen både nyare finare båt och även ny bil. Folk pratar nog bakom ryggen hur vi har råd. Får inte pengarna med oss i graven utan unnar både oss och våra ungdomar lite glädje i vardagen. Ni gör helt rätt i att köpa erat drömhus vid en sjö. Livet väntar inte på dig. Grattis och lycka till med allt!!

Svar: Ja man får kanske lite andra tankar när man är med om saker. Man kan inte vänta för länge. Vill skicka dig en stor kram och tänker att obotlig cancer låter tufft men jag vet ju också att man kan även i tuffa tider välja glädje och det verkar du göra. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-13 // 20:34:30
Susanne

Har stolar liknade de bruna trä i en stuga. Det är väldigt lätt att fastna i stolarna när man reser sig upp!!

Svar: Ja vad bra du säger det, kan tänka mig det när du säger det :) Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-13 // 22:05:22
Pernilla

Åh, vad härligt och vilken go inställning ni har. Modiga också som bjussar så generöst här på bloggen. Håller tummarna att det går er väg nu!
Kram P

Svar: Ja nu vill vi bara ha slutbesked av banken så vi kan köra på. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-14 // 05:05:17
Sanna

Jag har det runda bordet + stolar hemma. Kan säga såhär: allt skit fastnar i bordet, om man inte vill dammsuga bordet var och varannan dag är det superfint :)

Svar: Tack för du skriver det, får titta på något anat. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-14 // 07:34:29

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0