Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHur går det?
 
Annonlänkar Lexington, Cervera, Kökets favoriter, Campadre
 
Ni är många som undrar hur det går. Vi väntar på lånelöfte som ska göras klart så vi kan lägga bud på stugan. Det blir klart i veckan som kommer och nästa helg ska vi träffa ägarna. När man jobbat mot en dröm eller eller ett mål i många år så känns det härligt att få bara vara här. Att veta att hur det än blir så är det nära nu. Vi kan få lån, vi kan köpa en stuga med sjötomt , nu är det mer frågan vilken och som jag sagt hoppas vi på denna. För mig är det väldigt overkligt. Jag kommer från en vanlig familj där detta har känts som ett ouppnårligt mål, men nu är det nära. 
 
 
 
Knivar HÄR, gratängformar olika modeller HÄR, alla redskap tex HÄR , handdukar och grytlappar HÄR
 
Under de senste fem åren har jag sparat saker till min dröm. Jag har många stora plastbackar med saker och ändå kommer det vara mycket som saknas. Så just nu är vi mest bara lyckliga av att vara här, att drömmen kan bli sann. Jag försöker inte lägga så mycket oro vilken stuga det blir. Min målbild är och har varit de senaste åren att "jag vaknar i ett hus som ligger vid en sjö, tar på mig min morgonrock, fixar en kopp kaffe och går ner och sätter mig på en brygga och lyssnar på kluckande vatten i morgonsolen". 
 
Ni är många som undrar hur vi tänker när vi bor stort och har djur. Detta hus ligger 1 timme från oss. Jag kommer åka dit och ha det som "arbetsplats". Där kan jag inreda, forsätta utveckla det vi drömmer om där, fota samarbeten och visa er osv. Sedan kommer vi bara vara där max två nätter i rad. Våra barn kommer får hjälpa till med djuren hemma om de inte är med. Vi kommer lära Findus att kunna följa med dit och där finns inga stora vägar. Hönsen kommer vi fundera på om vi kommer ha kvar på sikt. Vi skaffar inga nya som det känns nu. När barnen blivit stora vill jag ha allergivänlig hund 🙂 Det måste jag jobba in hos mannen lite mer hi,hi
 
 
 
Älskar dessa tapeter HÄR och HÄR 
 
Just nu kan jag jobba hemma med att blogga och visa er vårt liv. Jag kan lägga min arbetsdag på det och som det är nu så har jag för lite att göra och för lite utmaningar framförallt. För många kan det tyckas vara konstigt för väldigt många människor har precis tvärtom. Jag blev sjuk av stress över min dotters leukemi, inte över att jag haft för mycket att göra utan för jag jag fick utsätta min kropp för psykisk stress under många år. Nu är vi klara med det och därför längtar jag efter nya projekt. Jag blir låg när det händer för lite, det är mer ett problem för mig nu. 
 
Kalle och jag vi älskar att göra saker tillsammans, vi är inte rädda för att få mer att göra, men sedan kommer vi ta hjälp, precis som vi redan gör nu. Jag har ju målare här som gör saker för Kalle har inte tid. Den här stugan kan man bara flytta in i och den är nymålad m.m Sedan är det såklart jag som kommer sköta båda trädgårdarna osv men det kan jag göra på min arbetstid. Kalle och jag har inte tänkt att skiljas när barnen blir stora 🙂, vi vill ännu mer växa ihop. Vi vill vara kära, tokiga och lyckliga hela livet. Vi längtar efter nya saker att utvecklas ännu mer. Få åka båt, åka ner till den lilla stugan bara han och jag och få vara där på helgerna när barnen flyttar, få ta emot vänner och barnbarn där osv. Stugan är vinterbonad så vi kan bo där när vi vill. Våra pengar skulle räcka att köpa lägenhet i Spanien men vi vill kunna komma till vår dröm snabbt och ofta och jag gillar inte värme, längtar hem efter en vecka och kan inte vara borta så länge från våra djur.
 
Jag förstår att många tänker att varför ska de ha ett sånt ställe som redan har pool och bor stort? Det är ju för vi längtar efter sjöläge och göra något nytt i livet, han och jag. Kalle är uppvuxen med segelbåt och vi älskar sjöliv osv och jag vill ha mer att göra i mitt jobb som influencer och drömt om en stuga vid vatten sedan jag var 15 år. 
 
Ja nu får vi bara vänta och se hur det blir.....jag är inte skitnervös längre. Ett lugn har lagt sig för nu vet jag att drömmen kommer bli sann. Jag hoppas jag snart får visa er lite mer...
 
Ha en fin dag! Vi ska ha gäster så nu ska jag röja här ...
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 10% hos Campadre med koden Fyra10 som har massor fint för köket HÄR 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Cicci Mitt i Byn!

Härligt när allt faller på plats! Ha en fin Helg. Kram, Cicci

2019-03-16 // 09:33:17
Sofia

Heja er!!!! Känns som att när jag läser era drömmar så är det precis som våra drömmar här hemma 🤗.
Älskar att följa dina tankar och din blogg

Lycka till!!
Kram

2019-03-16 // 09:45:21
Mia

Håller tummarna för att stugan blir er. Jag har följt dig från ca 2010. Gillar att läsa om dina tankar och bilderna ger mig inspiration. Köket blev jättefint och nu försöker jag intala min man att vi måste måla luckorna i vårt kök! Få se om jag lyckas.
Trevlig helg! 😃

Svar: Ja tänk s länge man bloggat. Ska kika på stugan på söndag. Det är så pirrigt och längtat efter detta så länge. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 10:13:35
Sabelhagens olivlund-Maria

Det låter helt underbart, hoppas så att stugan blir er.
Klart ni ska förverkliga er dröm, du beskriver det så levande och man hör hur mycket ni vill detta.
Men inte ska du behöva "försvara" dig att du har stort hus och pool hemma. Jag förstår precis hur du menar, det är superhärligt med ett" sommarställe året om". Någonstans att åka till.
I höstas flyttade vi ju från Göteborg till havet söder om Göteborg, och har sommarställe på Bohuskusten.
Stort lycka till
Kram Maria

Svar: Ja det sa de på banken också, man hör att ni verkligen vill det här. Det känns fantastiskt att äntligen vara så nära denna dröm. Sommarställe på Bohuskusten låter fantastiskt. Njut av den. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 10:36:26
URL: http://Sabelhagensolivlund.blogspot.com
Camilla Brännberg

Det låter underbart Lotta! Ha en fin helg.
Camilla

2019-03-16 // 10:52:39
Sallys hus

Var bara tvungen att skicka ett heja heja och en stor kram.... Jag vill också sitta på den där kluckande bryggan o dricka kaffe...ååååå å fota mysiga tokiga bilder...;) Kraaaaam o ha en härlig lördag. Vi har fått ställa in våra planer IGEN...:( Jäkla sjukdomar...

Svar: Krya på dig vännen, såklart ska vi dricka bubbel på brygan. Tror tyvärr bara vi inte hunnit flytta in till vår date, men man vet ju aldrig :) Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 11:00:46
URL: http://sallyshus.se
Liselotte Johansson

Det låter härligt. Håller tummarna att drömmen snart slår in. Min dröm håller också på att bli klar.Jag har drömt om en syateljé och träningsrum länge. Nu blir det en kombinerad syateljé med träningsrum och gäststuga. Även hunden och våra två katter ska bo där. Jag och dottern hoppas det blir invigningsfest i påsk eller lördagen därpå.

Svar: Vad roligt att förverkliga ett rum som du längtat efter. Ha det så bra där med alla dina projekt. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 13:44:56
URL: http://bylijo.blogg.se
Anna K

ÅH!!
vet precis hur det känns ;) vi köpte oxå en stuga med sjöläge för några år sedan. Nu bor vi där permanent, har inte ångrat mig en sekund att vi vågade.
Kram och lycka till

Svar: Ja vem vet så kanske det blir för oss också i framtiden. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 15:01:07
Helena

Härligt att ni får uppleva er dröm😍 Finns inget skönare än ett hus vid havet. Vi har en pytte pyttte liten stuga vid havet på samma tomt som min mamma har en lite större stuga. Kök och sovrum är allt som finns. Ingen el och avlopp för stugan är ute på en ö och vi åker båt dit ut. Ett stressfritt ställe, utan gräsmatta, bara lingonris och små stigar, men en alldeles underbar rätt lång sandstrand. Vi åker sällan dit vintertid för då ska isen vara så tjock så vi kan åka bil dit. Istället drömmer vi om att kunna tillbringa flera veckor på ett varmt ställe vintertid, inom Europa typ Spanien, Portugal eller Gran Canaria. Kanske hyra något hus en längre tid, inte köpa eftersom vi inte vill ha bekymmer med uthyrning och skötsel när vi inte är där. Drömma och arbeta mot sina drömmar är underbart😍 Ha det bra❤️

Svar: Du har det jag drömt om länge. Alla gånger vi var ute med båten och jag såg hus vid havet så drömde jag om det. Nu känns det som havet är lite för långt bort för oss för jag ska ha den som en arbetsplats också , men en sjö blir också bra. Ha det fint i er stuga i sommar. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-03-16 // 16:16:04
Lovisa

Så himla härligt. Nu är det ju nära! ☺️
Jag har länge länge drömt om egentligen samma sak, att jag någon gång ska bo precis vid vatten. En sjö eller ett hav. Men det känns som ett framtida projekt, när alla barnen har vuxit upp och ska lämna boet. Många år kvar. Känns härligt att ha ett sånt långsiktigt mål, utan stress.

2019-03-16 // 19:17:48
URL: http://www.inredningbycadla.se
Sophie

Go Lotta ! go ! Follow your dreams and go on inspiring us all - kind regards, Sophie BE

2019-03-18 // 12:40:56

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0