Få lite ordning på 45 åringen
 
Annons Fina mig
 
Tänk att det ska behövas så många krämer för att få ordning på den här 45 åringen 🙂 tänkte jag när jag hämtade ett fint paket på posten. Sanningen är den att jag gillar köpa och prova krämer men jag är inte alltid så duktig på att använda dem. Jag vill ha enkla saker som går fort och inte är så komplicerade. Jag fick erbjudande om att ta bort mina rynkor under ögonen en gång, men nej tack inget skärande i min hud. Bra mat och krämer räcker för mig. 
 
 
Jag älskar sedan tidigare att Isabella Löwengrips produkter, så det här skulle ju verkligen bli perfekt att få testa. Jag har sedan tidigare redan tipsat och berättat om Facial Clean, den är så så bra. Jag har min i duschen och rengör ansiktet med den efter jag tagit bort sminket. Men sedan har jag inte provat så många fler ansiktsprodukter förrän nu. 
  
 
Jag kommer tipsa om dessa om flera gånger här på bloggen , men jag kan säga redan nu och jag älskar Isabellas Löwengrips produkter. Så enkla att använda, man blir som en barnrumpa och så dofter de bara svagt och gott. Om man rengör huden ordentligt och återfuktar m.m, tänker på sömn och vilken mat man stoppar i sig så kan man förhoppningsvis hålla 45 åringen fräsch lite längre. 
 
 
 
 
 
 
 
De som jag kommer testa och som jag redan använt några gånger är :
 
Facial Exfolliant - peeling. Ja en snäll peeling skulle jag vilja säga som rengör på djupet utan att kännas hård mot huden. Huden blir ren och känns fräsch efter första gången. 
 
Hydrating mask - lägg på rengjord hud ca 15 min och skölj bort. Du kommer känna dig superren efteråt. Man kan även ha den på natten. Gör huden mjuk och len.
 
Whipped Cream-  dagkräm som ger extra fukt, används varje dag. 
 
Serum drops- Vill man ha lite extra glow så använder man några dropar serum som stärker upp huden och vitaliteten. Bra för oss över 40 :) 
 
Eye cream -  hjälper till att stärka upp runt ögonen och ta bort mörka ringar. Tar inte bort rynkorna :) men det känns som det slätar till. 
 
Lotta paketpris på alla HÄR 
 
 
 
Det här är en gammal bild men så här ser jag ut sminkad, nu ska vi få huden ännu mer ren och fin
 
Hos Fina mig finns hudterapeuter som ger råd vilka produkter som passar bäst till sin egen hudtyp och man vill ställa frågor. Toppen!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0