Kaffe och jobb vid sjön
Annonslänkar Mio, Royal  design
 
Jag låter honom sova så länge han vill på hans semester, han gillar att sova länge. Sedan när han sätter igång med saker går det ändå fort. Jag går ner i vårt kök mot sjön och fixar disken , plockar ordning och njuter av en tyst morgon. 
 
 
I köket är det lite mysigare nu när vitrinskåpet kom in. Jag försöker välja varje ny sak så det passar huset, så det stämmer in med drömmar vi haft om detta hus i så många år. 
 
******
 
Vitrinskåp HÄR 
 
 
Våra färger i huset kommer vara vitt, blått, grått och bruna detaljer i korg osv. Jag har sett detta i mitt huvud så länge. Långt innan jag ens kunde ana att jag någon gång i livet skulle kunna köpa ett sånt här hus. 
 
 
Fina vaser Ernst HÄR 
 
 
Glas HÄR och koppar HÄR , tallrikar HÄR
 
 
Jag brygger mitt kaffe och sätter mig här och jobbar en stund, fixar blogginlägg och ska svara på mail. Solen lyser utanför och jag längtar efter att se sjön. 
 
*******
 
Matta i jeans HÄR 
 
 
 
Ja men mannen avskyr alla flugor men han sover ju så dörren öppnas på vid gavel och in strömmar solen, ljuset, ljudet av fåglar och ljudet av kluckande vatten. Det är fortfarande så overkligt att jag fick dig mitt fina hus. Du var aldrig självklar i början, men när dörren öppnades in i köket visste jag säkert att det här är vårt hus.  
  
Nu ska vi hem och fixa lite, inköp stugan så vi kan måla flaggstång, sätta i kattluckan m.m och så ta hand om våra odlingar osv. Den här veckan när Kalle har semester utgår vi från stugan. Imorgon kommer stolarna, då får vi packa släpkärran igen.
 
Kram Lotta
 
💗
 
Litet grått fint skåp , finns HÄR 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


vita_margarita

Följt dig länge och beundrat din fantastiska trädgård i ert "ordinarie" hus. Fråga: hur tänker du på att hinna njuta av det och orka med det nu när du har det fina semesterhuset?
Själva så la vi allt krut på sommarhuset och vårt åretrunthem fick bara lättskött trädgård, dvs buskar och gräsmatta. Vi orkade inte hålla samma standard på två ställen och för oss var det viktigt att kunna njuta, inte jobba ihjäl oss.

Svar: Hej
I sommarhuset kommer vi inte plantera en massa utan ha mer naturträdgård . Jag vill ha lite rosor och perenner men inte massa rabatter. Vi har satt en del i krukor och åker fram och tillbaka flera gånger i veckan. Jag jobbar ju med bloggen och kan hålla på med trädgård på min arbetstid , annars skulle det bli lite mycket. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-06-18 // 08:59:00
Lovisa

Förstår att du njuter! Det ser verkligen så där idylliskt härligt ut...

2019-06-18 // 14:17:01
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0