Pappa kom
Annonslänkar MIo, Newport, Ellos, Kökets favoriter annonssamarbete 200m2
 
Jag lyssnade på Isabellas Löwengrips sommarprat imorse och hennes relation med sin pappa och jag kan relatera lite till min egen pappa och vår relation. Min pappa är en tokig och varm person och har nog alltid haft lite svårt med att hålla nära relationer för han är så uppe i sitt och har så mycket kryp i kroppen och saker han vill göra. 
 
 
Jag har fått väldigt mycket egenskaper efter honom och förstått det som vuxen. Som barn när mina föräldrar skildes så tog nog pappa det väldigt hårt och hade lite svårt med att hålla kontakten med mig men som vuxen umgås vi ofta. 
 
*********
 
Stol här, tallrik här, undertallrik här , glas här ( säljs inte just nu)  bestick här, bord här utgått
 
 
Igår kom han hit lite spontant med sin sambo och jag bjöd på hamburgare och pappa hade gjort en superfint bakbord till mig. Jag får visa mer av det senare. 
 
 
*****
 
Kruka korg  Ikea, Ljusstake här 
 
 
Skåp här 
 
 
Som vuxen förstår man mycket mer än vad man gjorde som barn och jag väljer att bygga vår relation på hur vi har det nu och plocka fram det som är bra. Pappa och jag vi har roligt och skrattar mycket när vi ses, ja ser det positiva med hans tokiga personlighet som en fin egenskap som jag själv kan se många likheter i. Min pappa är alltid igång, han är ganska orädd och väldigt snäll. Min pappa är adopterad och jag tror att han känt av det som barn och att det påverkat honom en del och hans uppväxt.
 
Själv har jag stort behov av trygghet, samma man, samma hus osv men sedan kan jag också vara ganska orädd och tokig men kanske inte precis som honom. Jag utgår från en trygg plats och vågar där efter utsätta mig för lite läskiga saker. Nu efter Elins leukemi har jag inte samma behov av att utvecklas och göra en massa nya saker hela tiden, nu är min stuga det jag vill pyssla med och är mitt projekt. Jag vill inte fara omkring en massa , men måste såklart jobba hårt för att hålla min dröm levande.
 
 
 
Men jag tänker att, vad bra det blir om man släpper och går vidare. Nu kan vi umgås alla på en middag med båda mina föräldrar och deras nya tex. . Mina föräldrar har olika roller och har gett mig olika saker och jag är tacksam för det och kan se att alla har alltid gjort så bra de kan utifrån sin personlighet och sitt sätt att vara. Jag hade turen att få lite av varje och ha en tokig och snäll pappa som gjort att jag vågat mycket i livet , och en mycket omhändertagande och orolig och kärleksfull mamma som gjort mig till en trygg person och en mycket snäll bonuspappa som sett mig som sin dotter. Kärlek på olika sätt som påverkat mig och gjort mig till den jag är idag. 
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Det stora bruna träfatet är från Bruka, de säljer inte på nätet. Jag köpte det sista i en butik i Tranås. 
 
Vill man bara ett litet fat , finns det här 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Sanne

Relationen till ens föräldrar är något som förändras längs livets gång, som tur är. :)

2019-06-28 // 09:28:19
URL: http://smajl.se
Yvonne

Vad fint och ärligt du skriver om dina föräldrar men främst om din pappa. Visa gärna bakbordet. Nu är jag glad att jag sparade mitt efter vår rust av köket. Hur kommer du förvara det ?

2019-06-28 // 09:54:04
Minken

Hej,
Är på g att komplettera med en till lohals Ikea matta t köket ( har redan en i vardagsrummet o vi har öppen planlösning ). Du nämnde på instagram att de hade ändrat ngt m lohals?
Vad är ändrat?

Ni har det jättefint i stugan och din säkra inredningsstil är avundsvärd och inspirerande.
Önskar er en mysig sommar
🌸🍃🌿🌟

Svar: Hej, vår matta är gammal så jag vet inte när den ändrades, denna som finns nu heter Lohals och den ser nog ut som den alltid har gjort, min matta hade troligtvis ett annat namn. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-06-28 // 15:44:10
Mia

Vad fint skrivet!! 😊
Trevlig helg!

2019-06-28 // 16:31:10
E

Som vanligt skriver du så klokt o fint och nu i sommarprats tider kan jag undra varför inte du blir utsedd - tänk vad bra det troligen skulle bli att lyssna på!

2019-06-29 // 07:25:08

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0