Fest hos en granne
Annonssamarbete Sharpman och annonslänkar Bubbleroom
 
Igår var vi på fest hos en granne, en massa härligt folk träffade vi med lekar och god mat. Vad jag beundrar människor som orkar bjuda hem 80 personer till sin trädgård och fixa. Sådana fester blir ju också så roliga med en massa blandade åldrar och härligt väder.
 
Jag träffade tex min fröken jag hade i lågstadiet i byn och henne och hennes man som vi köpte vårt hus av. Kalle och jag gick hem ganska tidigt för att vattna och för att plocka ordning hemma för att komma till stugan igen. Vi var inte här förrän kl 23 och nu är Elin och Findus med också. 
 
 
Gammal klänning och skor HÄR 
 
 
 
Idag kommer det vänner från Skåne hit och vi ska fortsätta pysslandet här vid vattnet och så har vi jobbdag här på måndagar. Nu känns det skönt att få några dagar här igen.
 
Igår var jag så trött efter 5 timmar på fest, många människor och stora fester är fortfrande det som tar väldigt mycket energi ifrån mig. Jag älskar ju umgås med människor, jag är en supersocial person i grunden men jag bara inte orkar längre att hålla ihop på en sådan fest en hel kväll. Det syns inte utåt, men det känns och jag får liksom verkligen jobba på att orka och att vilja gå bort. Så var det inte före min posttraumatiska stress som jag fick efter min dotters leukemi. Det har gått flera år men jag känner fortfarande av det vid vissa tillfällen. 
 
 
Nu har jag ändå kommit till en punkt att jag klarar det , men det är fortfarande en sådan tillställning som gör mig allra tröttast. Så tråkigt att det är så. Jag vet att jag kan upplevas som tråkig osv när vi går hem tidigt , inte tar någon alkohol osv eftersom jag orkar så mycket annat med trädgård osv , men det här med mycket folk får jag ta lite i taget. Middagar med vänner däremot när man är va 10 pers funkar däremot som vanligt. Sedan är inte stora fester något som lockar mig men dessa privata tillställningar är ju supertrevliga. 
 
Ja, ja lite tankar från mig. Jag får acceptera att jag är som jag är och våga leva det liv som passar och funkar just nu. Nu ska jag plocka ordning här , ut och ta mitt kaffe och sedan fixa för spontana gäster. Ha en fin dag!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Klänningar HÄR och HÄR 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Inger

Jag läser din blogg och följer dig på Instagram. Gillar det du skriver! Du har även inspirerat mig att jobba mer i min trädgård, små saker som jag gör men de betyder så mycket. Min trädgård är inte lika stor och fin som din, men men... Det du skrev idag om fester så igår kväll, lördag, när man kanske ska göra något extra stod vi, min man och jag i vedhögen och då tänkte jag "så härligt att jobba här" och det kändes verkligen så. Sen gick vi in och åt god mat på vår härliga altan. Inger

Svar: Vad glad jag blir av dina ord, Ja man måste följa sitt hjärta och göra det som känns bra för en själv. Nu ska ut och skita ner mig och greja med min strand. Jag tycker er lördag lät helt perfekt. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-06-30 // 11:28:31
URL: http://livetpalandet.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0