Jag vill bara resa hem
ANNONS Campadre
 
Jag trodde inte det skulle bli så lätt att älska ett annat ställe, stugan och platsen var faktiskt lite svårflörtad för mig innan vi köpte den. Jag var väldigt osäker, men sedan den gången vi och ett annat par besökte visningen i våras så blev jag säker. Här ska vi bo. Stugan låg på Hemnet i 6 mån, men den var visst menad för oss eftersom den inte blev såld.
 
 
Det här är huset som vi kan bo i permanent om vi vill, det här är platsen jag kan bara få vara , här har vi sjötomten precis utanför huset osv. Vi hade budat på ett renoveringsobjekt precis innan med annat härligt läge men det blev så dyrt. Det här huset var ju helt klart och 600 hundra tusen billigare. 
 
 
Kalles och min tröja HÄR 
 
 
Kalle och jag är så förälskade, vi tar varje chans att åka dit. Vi känner precis likadant, det är som att krypa in en egen liten lugn värld där vi bara kan få landa. Tyst, stilla och sjön som ger ett otrolig glädje och harmoni. Som vi känner nu så kommer vi bo här en dag. 
 
 
Morgonrockar Lord Nelson och handdukar Lexington HÄR, finns olika kampanjer hela tiden. Vi har handlat en morgonrock var till barnen
 
 
Vi tänker tillåta oss att vara förälskade, att ge vår tid och kärlek till den här platsen, utan dåligt samvete att vi borde vara hemma mer, utan att vi borde minsann inte skaffa så mycket att ta hand om osv. Vi tänker bara låta allt få kännas och vara som det är och känna oss lyckliga. För det är precis vad vi är.
 
 
Vi vet att livet svänger, vi vet att det kan hända saker på livets väg så det gäller att ta varje tillfälle till att känna lycka och glädje så ofta som går. Så idag ska vi dit igen. Vi ska städa och fixa lite här hemma och göra lite ordning och sedan ska vi bjuda Kalles föräldrar på grill ikväll på bryggan. 
 
Nu har vi tre veckors semester kvar och en dag till Liseberg bokat. Resten av dagarna ska vi bara ta det som det kommer och ha det bra. 
 
 
 
Nej jag längtar inte bort, inte en enda dag vill jag helst missa hemma. Jag har varit så rastlös i mitt liv och att velat resa jämt men i sommar vill jag bara resa hem och pyssla vid mina hus. Jag har allt jag önskar just nu på hemmaplan.
 
 
***********
Kolla gärna in Campadre som har nya kampanjer för trädgård och uteliv HÄR , du blir medlem genom att anmäla din mailadress, men ingen avgift. Med koden Fyra10 får du alltid 10% extra rabatt på nedsatta varor
 
Kram Lotta 
 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Linda

Du är så klok.
Man måste inte massa saker hela tiden....

2019-07-14 // 12:24:10
Åsa

Jag känner likadant för mitt sommarhus trots att det är 11 sommaren här, vill vara Här hela tiden. Men det är bra att få längta lite ibland. Vi blandar semestern med lite längre utflykter med dagar i sommarhuset. Sedan tillbringar vi nästan alla helger från det att isen går, början av april till slutet av oktober här ute på vår älskade ö. Sedan är det skönt att ta lite semester från sommarhuset så vi kan fokusera på vår vinterhytte på fjället, jag älskar kontrasterna mellan vinter och sommar. Mvh Åsa

2019-07-14 // 15:09:45
URL: http://www.asasblogg.com
Lovisa

Det låter så härligt. Vad mer kan man önska?

2019-07-14 // 15:17:57
URL: http://www.inredningbycadla.se
Anette

Det är härligt att hitta sin oas. En plats där man finner ro och kan koppla av på.
Var och en har sitt lilla paradis och de kan vara väldigt olika.
En parkbänk, en hängmatta, en husvagn eller kanske som du ett sommarhus. Min oas finns i norra Italien, en liten lugn by med åsnor och tuppar och naturligtvis italienare.

2019-07-14 // 18:44:56
URL: http://vidarevyer.blogg.se
Annelie

Precis så vill jag ha det i min framtid.

2019-07-14 // 19:58:25
URL: http://annheda.se
Susanne Klaesén

Gläds med er 😊

2019-07-16 // 16:10:15

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0