Bara ger min hjärna så positiva tankar och så mycket glädje som går
Annonslänkar Gant, Ellos, Kila möbler , Lyko
 
Tänk vad lite jag oroar mig nuförtiden, ännu mindre efter Elins leukemi. Det finns ingen tid för oro, all energi måste läggas på att ha det så bra som bara går. Jag är så disträ och glömsk så tom glömmer bort saker som jag kanske borde oroa mig över. Så var det även under Elins behandling.
 
Jag tror det är en strategi jag byggt upp. Jag vill ha kul, jag vill hinna leva, jag vill utnyttja det här livet så mycket som bara går och skapa en glad hjärna som mår bra. Det finns inte tid för oro nu. När det svåra kommer så kommer det och det kommer hela tiden. Lika så är det med att jämföra sig med andra osv. Jag har inte tid att fundera så mycket på andras val, vad andra gör osv Jag hejar på alla mina vänner när de gör roliga saker och älskar se andra lyckas. Det ger mig massa härlig energi att våga också, men vad andra pysslar med hinner jag inte fundera så mycket på. 
 
 
Solstol här, kudde rea här, bänk här, klappstol här
 
 
Mina dagar rullar på och jag har så kul med det jag gör. Det finns så mycket att lägga sin energi och sina tankar på, men jag styr min hjärna hela tiden inåt. Vad vill vi, vad vill jag, vad mår vi bra av, hur vi vi leva och så får det andra komma bredvid. Det finns ingen tid att vänta på det bästa för oss. Jag är 45 år, levt så nära cancer och vet att varje dag är en gåva. Jag tar ingenting för givet. Bara ger min hjärna så positiva tankar och så mycket glädje som går varje dag. 
 
Ha nu en fin dag, det ska jag ha. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Rebecca

Åh, du skriver ju så klokt jämt! :) Jag har en bit kvar när det gäller det där med att oroa sig, men när jag läste "Jag är så disträ och glömsk så tom glömmer bort saker som jag kanske borde oroa mig över" insåg jag att jag ju faktiskt kände igen mig i det. Även om jag fortfarande oroar mig alldeles för mkt.
Jag älskar att läsa dina kloka funderingar som du delar här med oss. De ger mig både pepp, glädje, igenkänningsfaktor och tröst. Jag är väldigt tacksam över det! Tack fina Lotta -du ska verkligen ha stor kredit för allt du delar med dig av! :)
Kram på dig!

2019-07-04 // 06:59:30

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Jul


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Stugan - vinter
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0