Vad ska man skriva om idag då?
Annosnlänkar Campadre
 
Jag försöker ju blogga 2-3 gånger om dagen, ibland kan man känna ska jag bara visa upp en liten krydda 🙂 Ja ni förstår vad jag menar, men jag har ju bloggat med mina egna bilder i snart 11 år från samma hus så det gäller ju alltid vara lite kreativ osv. Sedan när jag besöker andra bloggar så brukar jag tänka att det behöver inte vara så himla perfekt och nytt som händer hela tiden. Det är bara skönt att läsa om normala människor och vad de gör, med sina ups and downs. För mig är det viktigast att det är den personens egna hem, egna liv och egna bilder. Jag personligen gillar inte instagramkonton eller bloggar där man använder andras bilder och tipsar om andra konton hela tiden. 
 
 
Ibland har man mycket att berätta och ibland har man inte så mycket att visa upp osv. När livet är på topp så är det på topp och när det är skit så är det skit. Det är inte alltid så lätt att alltid hitta nya saker att blogga om men för det mesta är det inga problem för mig. Tre inlägg om dagen är för det mesta bara kul och jag gör det jag brinner för. Nu när jag är konstig och "sjuk" så får jag anpassa mig efter den situationen. Ni är fantastiska som inte verkar tröttna. Ni kommer tillbaka och runt jul var ni riktigt många. 
 
 
Älskar dessa glasen, finns hos Campadre HÄR ( fast det är ju tänkt som en vinglas) 
 
Den här kryddan då som jag köpte, jag hade en tanke med den och min man som gör mojito förstod poängen så han fixade drinkar och kom hem med rosor från Ica. Kalle är bäst på att göra vardag lite festlig. Ja det var ju i fredags och nu är helgen slut. Receptet kan jag tyvärr inte dela för jag vet inte hur man gör, bara att de är väldigt goda. 
 
Vi ses ju imorgon igen, jag ska sova nu. Min yrsel gillar sömn, sover som en stock och vill knappt vakna
 
Ha det bra bästa ni
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Tina ME

Det är det som är så bra med dig... att vi som följer dig får hänga med i dina ups and downs. Uppskattat! Kram //Tina

2019-01-27 // 21:18:24
URL: http://tiname.blogspot.com
Lotta Hasse

Synd om dig med din yrsel. Har du kollat att det inte kan vara kristallerna, det var ngn som kommenterade detta. Jag har haft det oxså.Det finns rörelseprogram för hur man ska få bort det. Prata med din doktor.
Kram Lotta

2019-01-28 // 06:42:27
annamaria gunnarssson

Jag måste ju säga att jag verkligen tycker du varierar dina inlägg! Jag har aldrig upplevt att du bara visar "samma" bilder eller att det någonsin blir tröttsamt. Däremot finns det många instagramkonton som kör samma heeeela tiden och jag förstår verkligen inte att de inte kan se det själva? Gillar inte heller instakonton som hela tiden lägger upp andras instabilder i sina flöden! Fortsätt precis som du gör jag följer dig mer än gärna och ser så mycket fram emot när ni köpt ert sommarhus och att få följa er där! Kram/Annamaria

Svar: Å tack vad glad jag blir. Kram Lotta 💗💗
Fyra årstider

2019-01-28 // 07:37:11

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0