Men alla andra dagar ska vi leva
 
Det bleknar mer och mer och ingen vill varken minnas eller leva i det längre, så igår blev det ingen cancergala för oss. Jag följer inga sådana sidor på varken facebook eller instagram , läser inte barncancertidningen, ser inga sådana program och kommer skriva om det mindre och mindre. Ingen av oss vill vara i den världen mer, det har vi varit tillräckligt. Det finns med som en erfarenhet, men det bleknar mer och mer tack och lov. Jag känner mig piggare och starkare igen och Elin lever som vanligt. Vi ställer oss ofta frågan, har det hänt? Har det hänt oss? Jag bär ingen rädsla i kroppen alls, inga tankar går till rädsla om det händer igen osv. Jag och cancer har en fin relation nu, vi går liksom hand i hand , vi har slutit fred. Det är en fin känsla och så ska det få vara. Jag är tacksam däremot, dagligen kommer känslan av tacksamhet i de små sakerna som sker.
 
Forskningen är fantastisk, så tacksam för den och är givare varje månad i barncancerfonden och flera andra fonder. Jag vet att 1 av 3 får cancer, vi vet att det kan hända någon av oss igen. Till den dagen ska jag leva Life som min son sa när han var ung. Vi ska alla dö,  men alla andra dagar ska vi leva och jäklar vad jag ska leva. Vardag är banne mig det bästa som finns!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Milla

Så himla jättebra förhållningssätt tycker jag! Jag såg galan i går och blir så oerhört påverkad, både som drabbad och anhörig. Som drabbad, och det har gått 7 år nu, måste säga att vid vissa tidpunkter är jag fortfarande oerhört påverkad - men mer att fysiskt kämpa med synen på hälsan och optimera sig så mycket det går. Det påmindes jag mycket av igår. Och mest och värst att min son snart gör en ny screening för sin tumör, vilket jag hade glömt för en tag --vad som är bäst vetetusan....leva i nuet ÄR en utmaning. KRAM från Milla

2019-01-08 // 12:50:39
Maria

Förstår precis. Vår nu snart 15-åriga tjej fick leukemi när hon var 9 år. Allt gick bra, men tiden med cancer finns för alltid med i våra liv. Klarar inte heller att läsa om cancer eller titta på galan. Forskningen är fantastiskt och en förutsättning för många liv.
Vi ska verkligen LEVA så mycket vi kan!!
Kram ❤️

Svar: Å vad skönt att höra att det gick bra även för er, när Elin var sjuk såg vi och var i den världen hela tiden och nu vill man inte veta eller se mer. Bara leva ❤️ Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-08 // 19:00:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0