Hälsa på hos Bixia i Nässjö
Annons Bixia 
 
Är det inte svårt att veta vilka företag du vill samarbeta med? Nej det är inte så svårt att välja, för numera har jag även råd att tacka nej till allt som jag känner inte stämmer med mig och mitt företag. Vägen hit har varit lite krokig, men jag står för den jag är nu och den väg jag tagit med min blogg. Bixia är så roligt att jobba med för jag älskar natur och trädgård och jag lär mig så mycket personligen om något som många tycker är ett svårt ämne. 
 
När man får kunskap om el är det ju så ett så enkelt steg att ta. Nu har vi el som är förnybar och det gör skillnad. Det var bara att gå in och fylla i alla uppgifter i formuläret HÄR så hjälper de till med att byta avtal. Det är ju inget krångligt alls, ändå tycker vi det är så svårt det här med el. 
 
 
Vi pratade just om det att man kanske inte tjänar en massa pengar på att byta elleverantör, men det är ett väldigt lätt sätt att göra någonting för miljön om du väljer ett avtal med förnybar el. Att få el från en lokal bonde gör skillnad, att den inte produceras i något kolkraftverk utomlands. Jag är inte miljövänlig i alla mina val hela tiden, men jag försöker göra någonting i alla fall som passar mig och hur jag vill leva så just det här samarbetet känns extra bra att dela med er.
 

       
Hos Bixia i Nässjö fick jag  jag följa med och berätta hur det är att jobba som influencers och hur vi kan dra nytta av varandra. Jag fick berätta hur roligt mitt jobb är , men också hur svårt det kan vara med att alltid vara kreativ, man kan aldrig ta ledigt eller hur man varje dag måste dra in pengar till sin egen lön. Det känns som det var uppskattat och de tyckte det var kul att lyssna även om jag var lite mer yr än vanligt 🙂
 
   
 
Jag fick sitta med hos kundcenter också och lyssna när kunder ringde in och ville ställa frågor om sin elräkning osv. Vilka duktiga människor som sitter där och tar hand om alla och kan snabbt hjälpa dem med svar på alla frågor. Jag blev full av beundran. Jag tycker det verkade supersvårt med att ha så mycket i huvudet hela tiden men de var så proffsiga. 
 
Det var en superkul dag. I vår hoppas jag på att komma ut till bönder i min omgivning och ser hur deras produkion av förnybar el fungerar och så uppmuntrar jag alla till ett elvavtal HÄR som gör skillnad för miljön.
 
Kram Lotta 
 
💗 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0