Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFixa ordning sig
 
Annonslänkar Stadium
 
Jag har tänkt på en sak , att jag kanske skulle ta och fixa ordning mig lite mer några dagar i veckan istället för att gå med håret åt alla håll, ta på lite mascara och känna att man är på gång. När man är mycket hemma så går man lätt i pyjamas och underställ en hel dag, det är så skönt. Om du jobbar hemma som jag hur brukar du göra? 
 
Idag är min trötthet över ögonen och min yrsel värre igen. Jag ska iväg på några ärenden men sedan får jag ta det lite lungt. Stockholm tog visst på krafterna 🙂Yrseln kan jag får leva med länge tyvärr, virus på balansnervern efter influensa kan ta väldigt lång tid att bli av med har jag hört. Det kan ta många månader men man ska göra saker och vara igång och uppe är det bästa. Tur för mig, för sitta still är inte min grej. 
 
Liknande Kari traa underställ HÄR och strumpor HÄR , mitt är köpt på Kari traas hemsida
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Jeanette Li

Idag sitter jag hemma och jobbar med datorn i knät, kaffet inom räckhåll. Nattlinnet fortfarande på fast kl. passerat 17.20 Borstade tänderna efter lunch. Tror jag skulle ha mer driv om jag gjorde mig iordning som vanligt en hemmajobbardag, men det känns härligt slafsigt att bara vara 😏

2019-01-31 // 17:23:30
Yvonne

För mig är det nödvändigt att duscha och klä på mig före kl 8,00 om jag jobbar hemma. För mig känns det inte bekvämt om någon av mina kunder ringer och jag sitter i pyjamas. Jag känner mig mera professionell om jag är klädd. Däremot kan jag äta frukost länge och kolla nyheter och sakta låta arbetsdagen starta med mejlläsande. Som egen företagare styr jag ju min arbetstid som jag vill men mina kunder vet ju inte om jag bestämt mig för en slapparmorgon.

2019-01-31 // 19:11:43
Milla

Jag jobbade hemma mycket i flera år men har alltid varit noga med att duscha, lite mascara, klä sig (men bekvämt), hålla mattider osv. Ett jobb kräver sin disciplin och det funkar bättre då. Nu har jag lyckan att få åka till jobbet varje dag men är hemma ibland och det dom skiljer är väl att jag sover lite längre 😀

2019-01-31 // 20:50:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0