Det håller på att vända nu
 
 
 
Herregud så skönt det känns nu, det börjar vända. Jag börjar känna igen mig själv igen och kan tänka. Fy det här var verkligen en pärs med det som satte sig i huvudet. Jag känt mig så konstig så ni anar inte. Jag har försökt att blogga, jobba och leva lite som vanligt de sista dagarna men fy säger jag bara. Hoppas ni aldrig behöver bli påverkade av yrsel för det här var vidrigt. Jag trodde jag skulle bli knäpp på riktigt. 
 
  
Jag är bortskämd med att vara en postiv person som tycker om att göra saker, som vill hitta på saker osv Men de här dagarna har jag bara velat sova bort. Varje gång jag sovit har det varit lite, lite bättre när jag vaknat.
 
Det är som sagt inte bra ännu men jag känner att det vänder, men det är bara lite, lite för varje dag. I eftermiddag sov jag några timmar och jag tycker det känns lite bättre igen. Det snurrar mindre idag.
 
 
 
I vilket fall så vill jag börja leva igen som vanligt,  inga virus ingen influensa osv. Jag vill böra träna igen, skapa positiva dagar som jag trivs att leva i. Kunna vara med människor utan känna mig konstig.  
 
Jag har ju sparat undan mycket nu så jag längtar och väntar att kunna köpa mitt hus vid vatten. Jag längtar att det ska komma ut lite mer hus nu i vår och att vi hittar det vi söker. Det känns så spännande att snart får vi börja gå på husvisningar. Idag kom det lite fina saker som jag köpt till stugan fast jag har inget hus än, men snart hoppas jag. 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anne-Lie Andersson

Åh så skönt att det börjar kännas bättre! Jobbigt att känna sig yr!
Ha en skön fredagskväll!
Kram
Anne-Lie

2019-01-25 // 16:58:40
URL: http://www.hemmahosmartha.blogspot.com
Maria

Låter nästan som tillfällig hjärntrötthet..... Jag har de problemen och blir fasligt yr, orkar inte fokusera, blir förlamande trött och som tusen surrande getingar i kroppen mm. Kanske blev du totalt utmattad efter influensan och försökte gasa på trots att kroppen inte ville....
Ta hand om dig!

Svar: Hej, jag har varit trött efter min dotters cancer men har inte alls den känslan i kroppen nu. Detta kom efter influensan. Väldigt elak bacill som satte sig på balansen. Tydligen ganska vanligt och tar lång tid att bli av med. Jag känner mig inte alla trött annars i kroppen och huvudet men yrseln gör mig konstig . Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-25 // 18:00:59
Marie

Härligt att det börjar ge sig...
Imorgon ska min man och jag på myshelg till Linköping och bo på Hotel the box. Det blir första gången vi besöker Linköping. Nåt tips som vi inte får missa?
Kram och tack för världens finaste blogg

Svar: Hej
Å vad kul! The Box ligger lite utanför stan men Gamla Linköping som ligger lite utanför är väldigt mysigt. Ha så kul. Hälsningar Lotta
Fyra årstider

2019-01-25 // 18:32:38
Therese Ålstig

Det är knepigt det där när förkylningarna avlöser varandra. Jag äter väldigt antiinflammatoriskt och det tycker jag gör skillnad.

Isabell

Åh ja fy för att vara yr! Jag fick järnbrist under graviditeten och var så snurrig och dåsig, man blir verkligen begränsad! Krya på dig och god fredag!

2019-01-25 // 21:24:41
URL: http://livetpabacken.com
Lovisa

Stackare, låter riktigt jobbigt. Krya på dig.
Så fint det är med marmorskiva, allt känns och ser lite lyxigare ut helt enkelt!

2019-01-26 // 08:15:27
URL: http://www.inredningbycadla.se
CeciliaSkor

Hej Lotta!
Skönt att det börjar bli bättre. Jag har blivit diagnostiserad med Meniers sjukdom och när jag har ett skov så gungar det rejält. Det är vidrigt och det tar tid innan det blir bra igen!
Styrkekramar från Comosjön
C

2019-01-26 // 08:52:38
URL: http://www.ceciliaskor.com
Caroline

Hej!
Var kommer den fina grå krukan från i inlägget? Har du säkert skrivit nånstans men när jag sökte krukor så kom så många inlägg upp!:)

Svar: Hej, den är köpt på Billa gård och de har ingen nätbutik tyvärr. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-26 // 15:03:35

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0