Köpa sommarstuga vid vatten
 
Det börjar äntligen komma ut lite nya objekt på stugor på Hemnet. Jag funderar annars på att maila stugägare som hyr ut sina stugor på olika sidor, det kan ju finnas någon som vill sälja man vet ju aldrig.
 
 
Bilderna är tagna i solen idag 
 
 
 
Ni som köpt hus, hur har ni hittat dem och hur fick ni möjlighet att köpa? Vårt hus var ju i tidningen på Bostad för 20 år sedan, husets tidigare ägare var min gamla lågstadielärare och bekanta till mina föräldrar. Vi fick ju köpa huset för högsta budet som blev, 830 000 kr, det var tider det. Minns att när vi satt på banken och skrev pappren så hade en person en hört av sig och ville bjuda över men huset blev vårt. Mitt drömhus och är fortfarande och vi var bara 25 år då med bara några tusen på banken. Vi köpte ett hus på 200 kvm , 8 rum och kök med en gammal skola på 600 kvm, pool, dubbelgarage, uterum, stort utedass med förråd  och tomt på 1 hektar i skogen, en del tyckte vi var galna 🙂 Men det har ju gått bra, man måste våga för att vinna. Ni vet ju hur det gick. Nu letar vi sommarhus med sjötomt i Östergötland, en del tycker vi fortfarande vi är galna....ha,ha har ni tips så maila. 
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anne-Lie Andersson

Kör på Lotta..:-) Rätt som det är kommer er drömstuga dyka upp! Vi letade stuga i flera år och var på massor av visningar...Hade nästan gett upp men så dök den upp och blev vår...med skog och flera sjöar runtomkring....Älskar stället!!
Kram

Svar: Låter som en dröm, längtar så mycket tills den dagen! Ha det gott i er stuga. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-10 // 18:00:51
URL: http://hemmahosmartha.blogspot.com
Sabelhagens olivlund-Maria

Så roligt att ni letar sommarstuga. Helt rätt tycker jag!
Inte lätt med hus och hur man ska hitta det man drömmer om.
2015 började vi se oss om lite försiktigt efter kanske ett nytt hus, och vi kände att vi lockades till havet. Åkte runt och kikade lite överallt, men fastnade för Särö. Såg ett parhus som vi tyckte var så snyggt, men tänkte samtidigt "att det blir väl aldrig till salu och blir det det är det säkert alldeles för dyrt".
2018 på våren var vi på några visningar i området, och fick en bra mäklarkontakt. Sedan gick det fort och I augusti 2018 flyttade vi till vårt "drömparhus" i Särö. Parhuset kom aldrig ut på Hemnet utan vi fick köpa det direkt.
Så mitt råd är en bra mäklare som kan fixa något bra till er. Som kan se precis vad ni vill ha. Prova olika mäklarbyråer, alla är olika och det är viktigt att personkemin stämmer.
Lycka till!
kram Maria

Svar: Men wow vilken härlig i historia, ni fick huset ni ville ha. Jag och min man har också ett drömhus som vi åker förbi ibland och tänker "tänk om" Man kanske skulle kontakta ägarna.....Lycka till med huset på Särö. Kram Lotta
Fyra årstider

Mia

Tack för en härlig blogg!
Just nu bor jag i det tredje huset jag ägt. Första huset köptes med mitt ex innan internet var uppfunnet;) i början av 90-talet. Hus nr 2 och 3 har jag och min man ägt och dom hittade vi på Hemnet! I somras blev vi med stuga vid vatten, även det hittade vi på Hemnet. Vi har lyckats göra kap när det gäller hus 2, 3 och stugan! Det lönar sig att köpa renoveringsobjekt.
Hoppas att ni hittar er drömstuga!

Svar: Å vad kul att ni hittat ert hus vid vatten, här finns ju knappt inga hus ute, men vi hoppas det kommer mer nu i vår och sommar. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-10 // 18:12:52
Therese ÅLSTIG

Förstår, har ett sommarhus faktiskt, som är mer som en villa. Men hyr bara i andra hand. Så jag letar boende =)

Hoppas nu hittar någonting

Svar: Ja vill vill helst ha ett hu som vi kan vara i även på vintern, så budgeten har ökat nu och då kanske vi har större chans att hitta något att köpa. Kram Lotta
Fyra årstider

Cecilia

Såklart ska man drömma! Jag har länge velat ha fritidshus på Gotland och nu har drömmen blivit sann. Dessutom en gård med gäststuga, ladugård och div andra små byggnader och 7500 kvm tomt. Hittade på Hemnet. Vi är nog också lite smått galna eftersom vi har en stor villa i Eskilstuna med trädgård också 😃 Får tillgång i feb så vi vet ju vad vi har att göra på sportlovet 😉
Tack för all härlig inspiration 🤗

Svar: Wow vad kul med Gotland. Jag brukar kika på de husen med. Gud vad roligt. Drömmer om den dagen jag har nycklarna i min hand. Bara spara, spara som gäller till insats och möbler. Lycka till med ert nya hus. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-01-10 // 20:07:24
tinabanck.se

Men så fint! Önskar också jag hade snö - iaf för min sons skull.

2019-01-12 // 07:47:37
URL: http://tinabanck.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0