Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerUpp och hoppa
Annonslänkar Campadre, Ellos, Cervera
 
 
Kaffekanna HÄR 
 
Ja nu är man vaken, ungarna åkt till skolan. Mina stora fina ungar 🙂 Elin fyller 20 år och Philip 17 snart. Jag måste köpa tågbiljetter idag, Philip har önskat sig en dag i Stockholm med sin mamma, låter dyrt..ha,ha. Han och jag är väldigt sällan helt själva så det ska bli så mysigt. Det är ingen hemlis om han skulle läsa här. Alla i familjen fyller nu i början på året, men det är bara barnen som firar sina födelsedagar med släkten. 
 
 
Eftersom det är fredag bjuder jag på lite glastips, inte alltid så lätt att variera här på bloggen. Läser ofta bloggen själv för att se så jag sköter mig 🙂, men jag gillar själv att läsa högt och lågt hos andra men här hos mig vill jag ju helst ha mina fina bilder och inte bara mobilbilder även om det funkar.
 
I vilket fall kan jag tipsa om dessa glas Pils. Så snygga ölglas och mannen gillar dricka i dem, fina att duka med och om jag får stuga framöver skulle jag gärna vilja ha fler. Pils finns HÄR  . Andra fina ölglas från Cervera är Rumors HÄR. Cervera ligger mig lite varmt om hjärtat 💗 Jag har många minnen från den tiden. Jobbade i glas och porslinaffär från jag slutade skolan till barnen kom och arbetstiderna blev för tuffa. Ja lite andra jobb också, men mest inredning. 
 
  
Vinglas har jag också köpt före jul till den kommande stugan, dessa hittar jag inte längre men kan rekommendera Campadre som har kampanjer hela tiden HÄR ( min personliga kod Fyra10 ger alltid 10% extra ) Dessa rymmer lite mycket bara, blir många vinflaskor om man ställer fram dessa. Ha,ha. Jag vet att man bara ska fylla till glasen är som bredast men det vet ju inte alla andra. Småglas som snaps osv finns väldigt ofta på loppisar så där kan man också hitta mycket fina glas.
 
 
Tekokare HÄR 
 
Nu nu blir till att plocka ordning här och klä på sig för sedan blir det träning på lilla gymmet i byn med mamma . Nu är vi igång och det känns så härligt. Det finns roddmaskin där och massa andra maskiner , man kan cykla och springa på löpband så vi kör lite av varje . Sedan skulle jag behöva åka till Jula och köpa dörrhandtag så vi kan fixa alla dörrar på övervåningen och låsen till toaletterna i helgen.
 
Ta hand om er 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips 
 
 
 
Nyhet hos Ellos Mimou, så fint! 
 
Tallrikar HÄR, Muggar HÄR


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Annika

Ja det porslinet är så fint ifrån ellos ...
Gillar även BITZ ... såå snyggt!!

https://royaldesign.se/varumarken/bitz?offset=96

ha en underbar helg! kram:)

2019-02-08 // 08:36:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0