Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDet är nu det händer
 
Jag måste skriva lite om det här fast man ska vara professionell och hålla låg profil har jag förstått, men sådan är ju inte jag. Jag tycker om att dela med er, hur det än blir. Jag vet att den vi ska köpa stugan av, folk på banken, revisorns familj osv läser här. Så är det när man är jag. Men jag vill ändå skriva för nu är jag så nära min/vår dröm. Den jag burit på sedan dagen jag följde med en kompis till Loftahammar vid kusten och sov i deras hus på en klippa vid havet. Då var jag 14 år. För mig var det en så häftig upplevelse, att man kunde få bo och äga ett hus i en sådan miljö. Att äga en båt och ta sig ut på vatten. 
 
Sedan har drömmen följt mig genom livet, att få bo en stund av sitt liv vid vatten och äga ett fritidshus. Nu har vi hittat ett sånt ställe, en plats att vistas på, en brygga att sitta på, ett ställe att utveckla tillsammans med er i bloggen och nu är processen igång. Revisorn tar fram underlag, banken är bokad och stugan kan bli vår till rätt pris för ägaren och oss. För vår del gäller det att tänka klart. Är det här platsen som vi vill vara på? och ja det är det! Stugan är kanske inte mitt drömhus som jag tänkt från början men den är underbar och kan bli ännu finare. Ni kommer att älska se bilder från den platsen, som fotograf är det kärlek. 
 
Så det är nu det händer, det är därför jag typ gråter för ingenting, jag är nervös, funderar på om vi är galna, glad och förväntansfull. Så länge, länge vi jobbat på att komma hit och kanske är vi snart där. Det är många saker som ska falla plats innan det är klart och om det inte blir denna plats blir det en annan plats,  men det är nu det händer. Jag kan knappt förstå det är sant. Tänk att jag kanske sitter här på bryggan snart med mitt kaffe. Om några veckor kanske jag har svaret på det och mer än så kan jag inte berätta eller visa.
 
Kram Lotta 
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mia

Jag håller tummarna! Känner igen mig i dina känslor, jag var likadan innan vi köpte vår stuga. Det var fjärilar i magen och oro över att nån skulle bjuda över oss eftersom vi lämnade ett bud som var över 100 000 kr under utgångspris. När handpenningen var betald kunde jag äntligen andas ut! Det ska bli roligt att se stugan!
Tack för en härlig blogg! 😃

2019-02-26 // 07:03:08
gun


Lycka till !
Hoppas verkligen att er dröm blir sann !

2019-02-26 // 07:08:44
Karoline

Håller tummarna! 😊

2019-02-26 // 07:16:17
Cecilia

Så spännande! Håller verkligen tummarna för att er dröm går i uppfyllelse. Min dröm har precis hänt: en gård på Gotland 😍
Kram!

2019-02-26 // 08:38:08
Cicci Mitt i Byn!

Jaaa, så härligt.Vi håller tummarna att Ni äntligen skall få se drömmen bli sann! Ha en fin dag i solen!

2019-02-26 // 08:59:46
Lovisa

Åh! Håller tummarna! ☺️

2019-02-26 // 09:14:45
URL: http://www.inredningbycadla.se
Linda

Åh kör! Bara kör!!!!

2019-02-26 // 09:26:07
Ulla

Lycka till! Har lyckan att bo vid vatten hela året om och även om det inte är vid havet så är det helt underbart. Kram

2019-02-26 // 09:41:54
Anneli

Åh, så spännande tid framöver för er. Håller tummarna för när man själv bor vid havet som granne och har en stor sjö bakom huset och bäcken som rinner från sjön ner i havet är vid vårt hus så förstår jag er längtan. Själv skulle jag känna mig instängd att inte få bo vid havet och känna öppningen ut mot friheten, men älskar ändå att vistas i fjällen men då bara för ett tag. Lycka till!

2019-02-26 // 10:22:17
Tiina

Känner så väl igen känslan. Vi köpte vår stuga för 12 år sedan. Vi har byggt, vi har inrett, vi har renoverat men framförallt har vi njutit. Jag brukar säga att varenda liten pryl har en funktion och sin egen plats på stället. Grattis och lycka till!

2019-02-26 // 11:23:47
Christine

Så kjekt å følge deg. Gleder meg å se hva du får til med et sted ved havet. Du virker som en utrolig fin person. Lykke til fra en dame i Norge.

2019-02-26 // 11:59:06
Karin

Så gullig du är Lotta som delar med dig trots att köpet inte är klart ännu. Jag skulle också verkligen vilja sitta på den där bryggan med en kopp kaffe!! 🇸🇪☕️☀️
Här kom även lite glädjetårar för er skull!!
Tack för en jättefin och inspirerande blogg. 🙏🏽😀

Svar: Ja det känns bra nu trots att den inte är vår ännu. Det kommer annars fler stugor 💗💗 kram
Fyra årstider

2019-02-26 // 17:38:58
Annika

Åååh, så spännande! Vi har nyss för 20 minuter sedan lagt bud på en vacker lägenhet. Som sagt det är nu det händer! Lycka till!!

Svar: Lycka till 😘👍🏻
Fyra årstider

2019-02-27 // 14:28:33

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0